ahojte, chcela som sa spýtať, či má niekto z vás skúsenosť s prácou v h&m a či tam môžte aspoň brigádovať, pokiaľ máte pod 18. ja osobne mám 17 a nemohla by som robiť každý deň, keďže som na intráku, teda neviem, či by ma tam vôbec niekto zobral :D tak ja len tak, či má niekto z vás nejakú skúsenosť s tým, ako to chodí.
práca v h&m
Viem že odpovedám trošku oneskorene, ale chcela by som ti odpovedať. 18 rokov je podmienka pre prijatie ťa do HM tímu. Pretože by si mohla sem tam pri návale ľudí pracovať s kasou a peniazmi a finančne prispôsobilá si od osemnástich. Práca v Hm je aj náročná, čo sa týka nejakých úloh, určite je to neustále státie, roznášanie vecí z kabínok, čo nie je také ľahké aké sa zdá byť, upratovanie vecí, 30 minutová prestávka ak odrobíš v ten deň 4,5h vtedy na ňu máš nárok, netrpezliví zákazníci pretože sortiment sa neustále mení v Hm a je ťažko niekedy poradiť, že kde sa práve taká blúzka nachádza akú oni hľadajú. Ale za to, je tak super kolektív. Niekto sa na teba z nich uismeje, na niektorých sa musís prvý usmiať ty a oni potom zistia že si v pohode a usmejú sa na teba obratom, ale niektorí odvrátia zrak a k takým sa už viac nevrátiš. Ale toto je zatiaľ moja najlepšia brigáda. 4,50/h mzda brutto
Nech sa páči. :)