Zvysovanie ceny za vodicak su normalni?

Príspevok v téme: Zvysovanie ceny za vodicak su normalni?
Autoskola

Povedali predsa ze az od noveho roku to zvysia. Teraz stvrtok otvaraju kurz a stoji to 500. Mozno vela z vas tolkoto vzdy platilo lenze doteraz v tejto autoskole (a to je dost kvalitna) to stalo 350 eur, kde bola aj prva pomoc zaratana, ostatne veci nie. Teraz si neviem predstavit 500 eur plus kuzelle, lekar a neviem co vsetko este. Povedali predsa ze az od noveho roka stupne cena tak preco uz teraz musela? :/
Ja som len strasne sklamana lebo uz som sa ucila jazdit a chcela som sa prihlasit tuto zimu, ale ako vidim kaslem na to

Autoskola

Pytala som sa ich a zevraj ju zdvihli kvoli novym GPS modulom. Takze na novy rok cakam cenu tak 600-700 eur ako pise internet. A toto Buki uz nebude normalne. Keby v tej cene aspon bol zahrnuty lekar kuzele prva pomoc tak aspon tak ale toto..

Buki

Nevim co sa vam nezda. Vodicak mas na cely zivot a nevim preco by ho mal mat kazdy. A mas v tom kopec hodin teorie kopec jazd, benzin pozicanie auta a nevim co vsetko. 350 bolo zadarmo.

Buki

Nevim co sa vam nezda. Vodicak mas na cely zivot a nevim preco by ho mal mat kazdy. A mas v tom kopec hodin teorie kopec jazd, benzin pozicanie auta a nevim co vsetko. 350 bolo zadarmo.

Iiiii

Áno, idú ho znovu zvyšovať. Ja osobne už na to nemám, bohužiaľ alebo našťastie, ako si to kto vysvetlí. Už ma to prestalo baviť, aby som sa staral o tú po.ebanú motorku. Oleje, benzín, opravy a ešte ma chytali ako vraha. A ešte mi aj do očí klamali, že ma nikto nehlásil, keď veľmi dobre viem, že ma hlásili jak hlasné (tupé) trúby. Mne to jedno promile spraví tak akurát pr. makový. Snažil som sa im to vysvetliť, aj to pochopili. Cením.

ewinna

To zase idu zvysovat? Ved to uz nevedia fakt co za to pytat. Ked som si robila ja pred 5timi rokmi, uz bol dost drahy:/

timejka20

ahoj na toto som nastvana aj ja inak ceny isli hore aj tento rok uz vsade to stoji uz okolo 450-500 niekde aj viac.. svate case ked to stalo 350 eur :( som studentka uz som mala nato aj nasetrene peniaze pomalicky konecne som tych 300 eur naskrabala popri vydajoch na seba ubytko studium a zase to islo hore...plus este lekar kolky a neviem co vsetko :( hrozne

ivca458

tak ja som si vlani robila vodičak a už vtedy som zacvakala450+kolky+prva pomoc,oháňali sa trenažérom,že oni to majú nie ako iné autoškoly,ale veru mne to vôbec nepomohlo úplná zbytočnosť,radšej by som brala zo dve jazdy navyše...autoškôl je teraz ozaj na výber tak porovnaj nielen ceny ale aj čo všetko tá cena obsahuje.

Najčítanejšie články