Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Travenie - co mi je?

Príspevok v téme: Travenie - co mi je?
Neregistrovany

Ahojte,
prosim o radu, co mi je.
Asi pred rokom som sa liecil na helikobaktera. Uz vtedy som zle spaval(caste budenie, plytky spanok). Nie som si isty, ci som bol vylieceny, lebo doktor ma na konci poslal prec, ze uz vsetko vyskusal. Potom som sa teda liecil alternativnymi odporucanymi pripravkami a na dalsich testoch som nebol.

Moje aktualne problemy spocivaju v tom, ze problemy so spankom pretrvavaju, avsak asi mam rozbite travenie. Ked neberem ziadne antimikrobialne doplnky(mastichu, oreganovy olej, grepovy extrakt) tak mam biely jazyk.
Spozoroval som 2 druhy bieleho povlaku, ktore sa u mna vyskytuju:
-povlak, ktory ide zoskrabat
-povlak, ktory nejde zoskrabat a pokryva cely jazyk. Je uple jemny na sliznici jazyka.
Ten druhy typ sa vyznacuje aj tym, ze mam v noci velmi vela energie a nemozem vobec zaspat. Vyskytol sa mi napr. po uziti hylaku, ale aj po cestovinach a sladkostiach, takze teraz namiesto priloh jedavam zeleninu.

Antimikrobialne doplnky spomenute vyssie nemozem uzivat dlhodobo, lebo potom sa este viac zhorsuje kvalita spanku. Ked ich ale neuzivam, tak sa dostavi zase biely jazyk a zase sa nevyspim. Teraz kombinujem obdobia, ked ich uzivam a ked ich neuzivam.

Skusal som uzivat probiotika v ovela vyssich koncentraciach, ako je odporucane, ale neprislo k ziadnemu zlepseniu. Ma niekto nejaku radu?
Dakujem.