Prosim nemate niekto skusenost??? .... uz 3 roky mam zvysene teploty do 37,2 v poobednych hodinach a pri nejakej praci... ibaze ked si poobede pospim, tak teplota mi vzdy klesne.prosim nemate niekto skusenost?
Unavovy syndrom ci?
Ja tiez idem protokol.
nika ides protokol ?
*pasovy opar
unavovy syndrom ma aj nejaku pricinu, no lekarom sa nechce hladat, tak nalepia na cloveka tuto "diagnozu", co diagnoza vobec nie je. Pricinou je casto chronicka infekcia v tele, aktivny EBV virus, herpesvirusy, varicella zoster virus, ktory nemusi sposobovat viditelny pacovy opar, ale moze napadnut nervovu sustavu, dalej velmi casta pricina je borelioza, plucne chlamydie a mykoplazmy. Na to vsetko by ti mali urobit vysetrenia. potom sa ozvi, ked budes mat vysledky :)
drzim palce. mam osobnu skusenost s dlhodobymi teplotami 37.2 a je to velmi neprijemne, lebp clovek sa citi chory a nemoze robit bezne veci, nema energiu. U mna je pricinou borelioza, mykoplazmy, EBV a vsetky ostatne herpesvirusy. Liecim sa 8 mesiacov. Podla lekarov mam "len" unavovy syndrom a mam sa s tym asi zmierit, ze takto budem zit, co odmietam a davam sa pomaly dokopy.
Niektorí ľudia postrádajú intelekt, inteligenciu...
A niektorí by si mali dať vyšetriť duševné zdravie!
Janko z okolia Vranova na svoj vek príliš často masturbuje, čo jeho telo nezvláda a odpovedá silnou únavo spolu s vysokou telesnou teplotou.
som kabel
neviem, kde vidíš niečo o posudzovaní :-DDD
netvrdím, že moja orientácia je dôležitá, bola uvedená len na tvoje upokojenie :-)
Kábel,
prečo posudzuješ ľudí podľa SEBA??? ; ) Vonkoncom ma nezaujíma na "koho si", dôležité je "kto si"!!! : D
Kýčera, nemáš ani šajnu o CFS :-D To nestačí si len otvoriť wikipédiu :-))
Mimochodom, nie som na staré ženy, ale na mužov v strednom veku.
Aky unavovy syndrom ? To je co za kokotina ? Nic take nieje, je to iba vymyslena picovina, ktoru si vymysleli lekari, ked nevedia z coho vznika unava. Ta vznikne i infekcii, najcastejsie chronických.
Teplota nad 37C rozhodne v poriadku nieje, normal je do 36.5C.
Naklus k lekarovi a ziadaj CRP test, musi byt do 5 idealne 0 akonahle je nad 5 tak ziadaj o zistenie infekcie o aku sa jedna a potrebnu ATB liecbu, ak je problem v tomto, tak po liecbe ATB vymizne i unava :) No moze to byt i virus, takze nieco na viry a imunitu.
Tot vse :)