Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Unavovy syndrom ci?

nika82

unavovy syndrom ma aj nejaku pricinu, no lekarom sa nechce hladat, tak nalepia na cloveka tuto "diagnozu", co diagnoza vobec nie je. Pricinou je casto chronicka infekcia v tele, aktivny EBV virus, herpesvirusy, varicella zoster virus, ktory nemusi sposobovat viditelny pacovy opar, ale moze napadnut nervovu sustavu, dalej velmi casta pricina je borelioza, plucne chlamydie a mykoplazmy. Na to vsetko by ti mali urobit vysetrenia. potom sa ozvi, ked budes mat vysledky :)
drzim palce. mam osobnu skusenost s dlhodobymi teplotami 37.2 a je to velmi neprijemne, lebp clovek sa citi chory a nemoze robit bezne veci, nema energiu. U mna je pricinou borelioza, mykoplazmy, EBV a vsetky ostatne herpesvirusy. Liecim sa 8 mesiacov. Podla lekarov mam "len" unavovy syndrom a mam sa s tym asi zmierit, ze takto budem zit, co odmietam a davam sa pomaly dokopy.

Lubko4

Janko z okolia Vranova na svoj vek príliš často masturbuje, čo jeho telo nezvláda a odpovedá silnou únavo spolu s vysokou telesnou teplotou.

kabel

som kabel
neviem, kde vidíš niečo o posudzovaní :-DDD
netvrdím, že moja orientácia je dôležitá, bola uvedená len na tvoje upokojenie :-)

Kycera

Kábel,
prečo posudzuješ ľudí podľa SEBA??? ; ) Vonkoncom ma nezaujíma na "koho si", dôležité je "kto si"!!! : D

kabel

Kýčera, nemáš ani šajnu o CFS :-D To nestačí si len otvoriť wikipédiu :-))
Mimochodom, nie som na staré ženy, ale na mužov v strednom veku.

Lion8496

Aky unavovy syndrom ? To je co za kokotina ? Nic take nieje, je to iba vymyslena picovina, ktoru si vymysleli lekari, ked nevedia z coho vznika unava. Ta vznikne i infekcii, najcastejsie chronických.

Teplota nad 37C rozhodne v poriadku nieje, normal je do 36.5C.
Naklus k lekarovi a ziadaj CRP test, musi byt do 5 idealne 0 akonahle je nad 5 tak ziadaj o zistenie infekcie o aku sa jedna a potrebnu ATB liecbu, ak je problem v tomto, tak po liecbe ATB vymizne i unava :) No moze to byt i virus, takze nieco na viry a imunitu.

Tot vse :)