Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

co na cervene flaky po akne

Príspevok v téme: co na cervene flaky po akne
Lucka5698

Ahojte, rozhodla som sa sem napisat v nadeji ze dostanem nejaku dobru radu.

Mam 26 rokov, trpela som v minulosti akne ale mozem povedat ze uz je to aj zo 6 rokov co som sa ho zbavila. sem tam sa vytvori nejaka vyrazka ale to je nic. Problem je v tom ze aj po tolkych rokoch mam stale flaky po akne a celkovo velmi citlivu plet. Myslela som ze sa pokozka po rokoch sama obnovi no nejako nic nepomaha. Asi to bude z tych milion cistaciach prostriedkov ktorymi som si drhla tvar v minulosti v nadeji ze to pomoze.

Momentalne na to skusam zinkovu mast ktora je fajn ked si ju vecer dam, ale nejake zmeny nerobi. Kremy na citlivu plet ma este viac drazdia, najlepsie mi sadnu kremy na normalnu plet no chcela by som vediet ci existuje vobec nieco co by mi proste uplne vyhladilo plet a nemusela sa skryvat za makeupom, lebo to ma trapi najviac ze bez neho von nevyjdem aj ked uz to nieje ani zdaleka take strasne ako kedysi ale aj tak. Celo a bradu mam uplne v pohode, v podstate su to iba lica co su na tom takto ze ked sa odlicim a umyjem tak chvilu som uplne cela ruzova, potom sa to trosku ukludni a potom vidno uz len tie flaky ktore mam.

Mate niekto nejake rady? Neviem ci sa chcem pustat do nejakych drahych kozmetik lebo velmi neverim ze pomozu. Existuje nejaky piling ktory by dokazal akoby obnovit kozu? Klasicke pilingy co pouzivam nepomahaju, ba mam pocit ze som po nich este viac cervena :D

Budem vdacna za akekolvek rady a vopred dakujem