Dňa 3.3.2015 som si podvrtla členok pri futbale. Niekoľko týždňov som ho mala v sadre. Keď mi lekár dal sadru dole, členok stále bolel, no povedal, že to je prirodzené a treba to iba rozchodiť. Neposlal ma ani na žiadnu rehabilitáciu. O 3 mesiace neskôr som išla za ortopédom, ktorý mi predpísal sprej na poranený členok a dal mi ponožkovú ortézu. O 4 mesiace neskôr som išla znova k ortopédovi s tým, že členok je nestabilný a počujem silné a bolestivé pukanie v ňom. Poslal ma na magnetickú rezonanciu. Celkovo ubehlo 8 mesiacov odo dňa kedy sa mi stal úraz až po deň kedy som absolvovala mag. rezonanciu. V správe je napísané parciálna ruptúra ATFL - lézia gr. II. a Distenzia CFL - lézia gr. I. S výsledkom som išla k ortopédovi, ktorý napísal distorsionem ATCV 1. sin. nariadil znova ortézu a šetrenie. Dnes už je to viac ako jeden rok po poslednej kontrole. Členok je naďalej nestabilný a rovnako pretrváva aj pukanie v členku. Umožňuje mi iba chôdzu, ale žiadnu zvýšenú fyzickú aktivitu. Mám 22 rokov.
Podvrtnutý členok
tu je najlepšia akupunktúra
treba vymenit ortopeda, alebo obehat aj troch.... tak to na slovensku totiz chodi