Pečivo-problém

Príspevok v téme: Pečivo-problém
Chlebozrut

Čo je horšie závislosť na chlebe alebo sladkom ?? Som zúfalá . Snažím sa jesť zdravo (4roky nejem mäso), mlieko dávam len do kávy(intolerancia laktózy), jem prevažne surovú stravu ... občas si varím si sama (samé ľahké veci) a 3-4krat do týždňa behám... okrem toho veľa chodím pešo , takmer všade , akurát teraz v zime viacej využívam MHD... neviem si pomôcť ale občas (cca 2-3krat v mesiaci ) mám hrozné dni kedy jem veľa chleba , žiadne pečivo ale len chlieb ... milujem tekvicový alebo kvaskovy domáci , pripadne celozrnný ... pred 2 rokmi , zhruba rok a pól som vôbec nejedla pečivo ... a teraz to preháňam ... jediný môj hriech v stravovaní je ten chlieb ...
Dnes som od rana zjedla 500g tekvicoveho chleba... čisto len z maslom ... strašne mi zachutil chlieb za posledné mesiace ... sladké nejem, len občas ... aký je vás názor ? Má niekto podobnú závislosť ?? Bojím sa že napriek všetkému začnem nechutne priberať ...

Imotep

Snažím sa jesť zdravo (4 roky nejem mäso) práve mäso človek potrebuje pre správny vývoj a funkciu organizmu to ti viac škodí ako raz za čas sa prežrať pečivom čo je tiež toho dôsledok telo chce mäso ale ty si dáš radšej pečivo a ešte pri tehotenstve a kojení absencia mäsa a mliečnych výrobkov poškodí nielen teba ale aj dieťa

ANGEL-DEMON

tak to stravovanie take zdrave potom nemáš , ked iba chleba ládujes...
však ved na ranajky si daj ALE ! k tomu napr. 1 vajce na tvrdo, paradajku, papriku....
na obed zeleninova polievka napr.. ja robievam ze vela zeleniny, 2 zemiaky pokrajam na male kocky + 1 zemiak do nej nastruham a za hrsť, dve vločiek dávam... čiže to mam aj ako hlavne jedlo..
nerobim na obed 2 chody...
zvyknem si dat aj na večeru alebo niečo ine ako mam chuť...
mäso fakticky nejem alebo už ked, tak si spravim kuracie pečienky,...
alebo ked mam po krk zeleniny, urobim "paprikaš" s klobasou..