mozem takto otehotniet

Príspevok v téme: mozem takto otehotniet
dh17

dobry den,potrebujem sa opytat ci je mozne otehotniet v tejto situacii: s mojou priatelkou som sex nemal, ale spravil som sa jej na zadok a vravela ze jej sperma stieklo az k vaginalnemu otvoru. Boli sme dost vyplaseny a o 8 hodin na to si dala tabletku po, a podla jej menstruacneho kalendaru by nemala mat plodne dni,ma 4 dni pred menstruaciou. Ajtak mame ale stale stresy, aky na to mate nazor?

arab

klidek,
bol to moj priatel, chodili sme spolu niekolko mesiacov, ale postupne sme obaja prisli na to, ze to nie je ono a rozisli sme sa normalne v dobrom. Takze tak. A ano, spoznala som to aj podla toho, ze som si uvedomila, ze keby som nahodou otehotnela, nebola by som rada. Prejavovalo sa to tak, ze aj ked sme s dotycnym pouzili ochranu, napadli ma presne taketo paranoidne myslienky ze co ak... Nemyslim, ze by to bolo nieco odsudeniahodne.

ANGEL-DEMON

arab... a na čo spávaš s hocikým??? ked si vedela ze to nebude ono, na čo si s nim liezal do postele...??
**
..vieš su ludia, ktorí napriklad deti nechcú ! ako napríklad ja..!
ale radšej použijem 2jitu ochranu akoby som mala zozrat tabletku PO... a chlap nech si ten svoj odpad drzi čo najdalej odo mna...
akonáhle budem mať finnačne prostriedky navyše, dám sa sterilizovať,a by som si nemusela robiť po kazdom sexe testy..

ANGEL-DEMON

tak nabuduce si ho nehoň v jej prítomnosti...
ked chodite do skoly ... typujem 15 ročne deti a už to ide pchať do seba tabletky PO.... ta tabletka stojí 20 € tuším !!!
a PHARMATEX čípky 10 kusov - 8€ to je rozdiel!!!
alebo gumu kupis v lidli!

dh17

dakujem fakt moc, ono nemyslim ze to dieta by sme zvladli tak lahko kedze ona je na vysokej a ja som ani nedokoncil gymnazium este.... zazivame asi najvacsie stresy co sme kedy mali ale v kazdom pripade dakujem, trochu ste nas upojili.

dh17

dakujem fakt moc, ono nemyslim ze to dieta by sme zvladli tak lahko kedze ona je na vysokej a ja som ani nedokoncil gymnazium este.... zazivame asi najvacsie stresy co sme kedy mali ale v kazdom pripade dakujem, trochu ste nas upojili.

arab

No najspolahlivejsie az po termine dalsich kramov (ak pridu, pohoda, ak nepridu, testujte) Len teraz vam moze nastat chaos kvoli tabletke po - ja som z nej napr, raz dostala dvakrat kramy, takze som bola popletena, ktory je normalny termin atd.
Hlavne fakt klud, takto naozaj nemoze otehotniet - spermie, aby mohli plavat, musia byt v plodnom hliene - dane rovno do posvy... na vzduchu rychlo umieraju, oni prezivaju iba v plodnom hliene par dni. Keby to slo takto lahko,ako popisujes, tolko zien by nerobilo stojky po sexe :D
Hlavne nestresuj, pretoze priatelka si akurat vsugeruje tehotenske priznaky - a pritom to bude len psychika alebo nasledky tabletky po.
Pozri, ked sa mate radi, zvladnete aj pripadne dieta... s takymto stresom by sa mi ani sexovat nechcelo (mudrujem tu a pritom som zazivala to iste :D) takze chapem. neboj, nebude tehotna.

dh17

No ono je hlavny problem ten ze obaja sme este na skole, preto sme dostali taky strach.. Ajtak velmi dakujem,trochu ste nas upokojili. Mozno to bude zniet az paranoidne,ale ako rychlo sa da zistit ci je priatelka tehotna,kedy sa to zacne prejavovat?

arab

Uz som to tu pisala jednemu ferovi - je to ako keby si tiket na sportku namiesto podania hodil do kosa, kos vysypal, a tesil sa, ze vyhras jackpot :D
naozaj by za takychto okolnosti nemala otehotniet, dokonca aj tu tabletku po si dala zbytocne, akurat jej to rozhadze cyklus.
Ten strach z otehotnenia je mozno vaznym ukazatelom vztahu (pokial nie su zdravotne dovody samozrejme), ja som sa takto hrozne az paranoidne bala (robila testy odusu), ked som spala s niekym, s kym som tusila, ze to nebude ono, napriek tomu, ze ten vztah bol vtedy ok. S terajsim manzelom som sa nikdy nebala, aj ked boli casy, kedy by sa nam dieta maximalne nebolo hodilo... tym nechcem poucovat, len poznam tieto stavy strachu a viem, ze to znamenalo nezrely vztah ako taky...