Ahojte, potrebovala by som radu od tých, ktorí mali podobný problém ako ja.
Tento týždeň v utorok som bola u zubárky, vŕtala mi zub s ktorým našťastie problém nemám, avšak objavili sa iné komplikácie. Začala ma po návšteve bolieť celá pravá strana ústnej dutiny hlavne v okolí zubov (ďalej od toho vŕtaného). Najprv sa mi spravilo niečo na spôsob afty (to sa mi takmer vždy robí po návšete zubárky, neviem ako dobre tam dbá ma hygienu nástrojov) avšak začali ma neskôr v noci neskutočne bolieť ďasná okolo zubov na celej pravej strane. Dnes sa mi spravil pod spodným radom akoby biely povlak alebo koža, ktorá sa šúpe. Už to bolo tak neznesiteľne bolavé, že som si musela dávať tabletky. Kúpila som si Herbadent a potieram si ním, kefku mám najjemnejšiu Curaprox, ústne vody používam Listerine a teraz som začala Curasept. Na ústnu hygienu dbám, som pedant. Antibiotiká neberiem žiadne, imunitu oslabenú tiež
nie. Ďakujem za vaše rady. Veľmi mi to pomôže, keďže si od zubárky nechcem doniesť nijakú inú pliagu, ešte pár dni radšej počkám s ďalšou návštevou.
Problém s ďasnami
a ako ste sa toho zbavili?
aj ja mam take teliatko, co som bol s u nej mamou a vyhodila sa jej cela huba po tom, ako jej dali do ust odsavacku slin.... takze ak to je po navsteve zubara, tak je infekcia odtial....