Cítim sa nešťastná

Príspevok v téme: Cítim sa nešťastná
Borgata

Ahojte, som nešťastná, aj keď nemám byť prečo. Mám rodinu, ktorá by pre mňa spravila čokoľvek, priateľov, ktorí sú tu väčšinou vždy, keď ich potrebujem a ani finačne na tom nie som zle. Vážne ľudia, čo mám robiť. Vidím, že vo svete sú na tom ľudia aj horšie, majú vážnejšie problémy ako ja. Tento stav ''necítenia'' trvá už nejaký ten rok. Snažím sa prejavovať city vždy, keď je na to vhodná chvíľa, ale niekedy to proste nejde a nedokážem sa z ničoho tešiť. Nemyslím, že psychológ by mi nejako pomohol. Viem, že musím začať od seba a zmeniť svoje myslenie v prvom rade, ale mám pocit, že sama to nedokážem a neviem ako na to. Ďakujem za každú radu.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Iiiii

Máš dôvod byť nešťastná. Vek odchodu do dôchodku sa predlžuje, aj deň sa začína predlžovať. Niektoré veci sa predĺžia aj sami od seba a niektoré ani za oného.
Keď máš zlú náladu a vieš trochu po nemecky, tak si len zaspievaj túto pesničku a bude ti lepšie.
www.youtube.com
Ja sa chcem na teraz, na noc, cítiť naopak zle, tak si idem zaspievať radšej niečo iné.
www.youtube.com

Lary

Nie len jedlom zme živý.U teba je to asi asi tak.Kedysi ludia pracovali a vytvárali hodnoty nie len na uživenie sa ale aj radosť .Radosť z toho čo vytvoríme .Ludia boli remeselníci vytvárali niečo pre iných .Tým sa nasýti aj duša .Človek je z ducha a aj duch musí z niečoho byť vyživovaný inak je prázdny a prázdnota duševná veľmi bolí.Vedel by som o tom písať ale asi by si povedala že veď to viem ale vedomosti keď neaplikuješ do života sú ti nanič.Zbytočne veľa vieme keď to nežijeme.Ps odpíš.....

XXI

Nešťastná možno je to tým že sanesnažíš urobiť sťastného niekoho iným. Niekoho nezištne potešiť nejakou napr. radou alebo hociako inak. Možno si egoista a vidíš len seba. Možno nie si. Možno si si nenašla niečo čo by ťa naplňalo. Možno od života čakáš veľké veci, chcela by si niečo veľké dosiahnuť, ale to tiež nie je zárukou. Sú ľudia známi úspešní a tiež sa cítia nešťastn, niektorí. Nie všetci s stále šťastní. Naopak väčšinou nie sú. Iba sa životom nezaobrajú. Žijú ho a furt sa o niečo snažia, aby nepociťovali prázdnotu. Možno máš v mozgou nedostatok neurotransmitorov, a potrebuješ nejaké AD. Tieto neurotransmitery sy mozog vie vyprodukovať ak človek robí čo ho naplňa. Najlepší je na to šport, a nedostatok času na rozmýšľanie.

Iiiii

Možno by si mala mať aj nejakých nepriateľov, aby si sa cítila lepšie:-) Aj antilogika ma tiež niečo do seba:-)
Nemáš priateľa, že sa cítiš nešťastne? Ja tiež nemám priateľov, len obchodných partnerov:-)

Najčítanejšie články