Ahojte, už dlho sa to vo mne búri. Kto dal, ten dal. My sme nikdy neboli v radoch, čo zapredala svoju dušu cudzím. My vieme, že len plynula symbioza z nas spravy markantne po moci túžiace krisy. Kde sme dali naše plamémne kotúče, pokiaľ až dosahujú chapadlá našej moci. Čo sa stalo, stalo sa, misionar vzkriesil sa z chleba vodou poliatým a soľou obsypaným. Na základe naších hodnotení sme si povedali, prečo nevyskúšať si rôzne trendy akcie či aukcie, ako sa komu lepšie hodí. Vy nám nemôžte upierať morálne právo na zem, íl či vodstvo Vašej Zeme. Kto povedal, že človek je kráľom vášho pomyselného sveta, odhliadnúc od ľudskej nevedomosti a neschopnosti všimnúť si fyziologické procesy, ktoré permanentne prebiehajú nie počas roka, nie počas storočia, ale už po milióny rokov, dávno pred existenciou vás - ľudí. Len vy ľudia máte tu moc zachrániť Zem pred radikalnými vplyvmi USA či Ukrajiny. Musia sa sami zlynčovať oceľovými tyčami, aby pochopili, že ich už žiadná Tymošenková nespási, a to ani za sprievodu bývalého prezidenta Janukovyča. Bielorusko to v moci má, ale Lukašenko ako diktátor nezachráni ich úsilie vymaniť sa zpod nadvlády tvrdej diktatúry. Oni svojimi na prvý pohľad banálnymi nukleárnymi technológiami prerobili Pobaltie na nepoznanie. My však podporíme aj Poľsko, no upáliť sa komunistom z Kuby nedáme. Navzdory nepokojných negatívnych reakcií Kim Jong-Una sa nevzdáme letísk odkazujúcich na Severnú Koreu. Kde sme, aby nás ovládali manipulátori z kadejakých štátov. Čo, kto, ako - tieto štylistický úbohé otázky si kladie nemalé množstvo občanov tejto planéty. Kto sme my, obyčajní smrteľníci, aby sme rozkazovali prírode, ako má reagovať na nami neovplyvniteľné fyziologické či chemické procesy.
Diskutéri tohto portálu.
Za tie zemetrasenia nemôže podľa mňa žiaden asteroid, zemetrasenia sa dejú vtedy, keď si moja žena chce trochu poskákať na trampolíne (našťastie ma na to chúťky len raz, dvakrát ročne).
Teraz si idem dať 5.-tu večeru, sviečkovú, ja som nevedel, že sa tá sviečková robí zo sviečok.
Dnes mi povedala čosi divné, keď som sa jej pýtal, že ako varí polievku, že: však, normálne, jak keď robím žrádlo pre hydinu: trochu žihľavy, šrotu a všetko to potom zalejem horúcou vodou.
Mňa z nej fucked šľak trafí.
osobne to nevidim na asteorid, ale na planetu nibiru...este pred par rokmi, ked sa o nej hovorilo, tak bol kazdy clanok, zmienka povazovana za blud, konspiracnu teoriu a siritelov sprav oznacovali za blaznov....
v sucasnosti bola NASA donutena priznat jej existenciu a v sprave, ktoru vydala, hovori o tom, ze niektore planety v sustave sa prehrievaju,, nastavaju extremy pocasia, ale NASA udajne sfalsovala trajektoriu, ktorou sa ma tato tajomna planeta pohybovat....
n zemi mozeme sledovat stale castejsie a silnejsie zemetrasenia, ktore su prakticky kazdy tyzden, bol dokonca zaznamenany vypadok magnetickeho pola zeme....
Nazory, aky velky vplyv bude mat priblizenie tejto tajomnej planety sa roznia, ale hovori sa o uplnej katastrofe a o potope, ako za cias noema
uz stari sumeri o nej hovorili a zmienok o jej existencii je viacero....
ja samozrejme dufam, ze to takto zle nedopadne, no uvidime
Domnievam sa, že naša populácia je na pokraji vyhynutia. Blíži sa katastrofa. Mám to vypočítané. Prišiel som na to dnes. Nemám však na to relevantné dôkazy, ale aj to sa v dohľadnej dobe stane skutočnosťou.
Veľký ohňostroj bude vtedy, keď sa už bude dať bývať na Marse, možno nie, možno tie gombíky nestlačia.
Dovtedy môžeme pokojne spať.
Tak tak. Ruti sa asteroid. Ked mi to otec, ktory vela cita o vesmire, povedal, potesila som sa. Takto to uz dalej nejde. Ludia sa chovaju ako hyeny a prirodu uplne spustosili a este sa budu mnozit dalej. Je nas tu vela a drviva vacsina nestastna, chora, utrapena. Aj svojimi depkami tu zamorujeme ovzdusie. Priroda na to reaguje.
Chce to radikalne zmeny a tie pridu a nebude to pekne urcite.
Trocha nihilizmu na noc, ale zial je toho privela na to, aby to clovek mohol ignorovat.
A.abelas, ale to mal prezradiť hneď na samom začiatku svojej témy:-)
Mne sa pred chvíľou zjavil diabol a ja mu hovorím, že som si dal do nosa z domá.ej, ktorú nám ktosi už dávno dal. A on zase svoje, že ale ja som diabol, vieš akú ja mám moc? A ja mu na to hovorím: do ri.i, ale tá domá.a fajne baví:-)
Keď vyhrám Miss Obesitas, tak to už poviem tiež verejne: v prvom rade si prajem svetový mier...
A k téme, ak zoberieš do úvahy, že v rukách majú moc boháči, tak tí isto nemajú samovražedné myšlienky, aby nás všetkých vyhodili do ľuftu, čiže až tak sa báť nemusíš, že pokapeme ako muchy pod mucholapkou:-)
A čo sa týka meteoritov, tak za sebou máme skutočných Big Brothers ako Mars, Jupiter a Saturn, ktorí tie meteority pritiahnu k sebe, keby niečo:-)
Bon soir!
uz sa ruti na zem meteorit
Kvalitné drogy čo ti poviem