Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dlhodobe svrbenie v rozkroku

Príspevok v téme: Dlhodobe svrbenie v rozkroku
lukas562

Dobrý deň.
Už niekoľko mesiacov ma trápi problém dlhodobého svrbenia v rozkroku. Problém má periodický charakter, určitú dobu sa prejavuje silným svrbením, ktoré ale počas dňa trvá chvíľu a potom ustane. Po určitom čase oblasť začne mokvať a aj keď sa snažím kontrolovať nutkanie škriabať si to, v konečnom dôsledku sa mi stále vytvoria menšie rany, ktoré sa potom hoja. Najskôr som si postihnutú oblasť mastil sudocremom a neskôr aj canestenom (skúšal som aj imazol). Niekde som čítal, že pomáha kokosový olej, tak som zakúpil aj ten a kožu si ním pravidelne ošetrujem. Problém napokon vždy zmizne, všetko sa zdá byť v poriadku, ale vzápätí sa znova vráti. Väčšinou sa mi stáva, že raz je postihnutá vnútorná strana ľavého, potom pravého stehna a takto stále dokola. Neviete mi poradiť čo by som ešte mohol skúsiť? Neviem, či to spolu môže mať nejaký súvis, ale aktuálne mi navyše koža na obidvoch lakťoch začervenala, vyschla a začala sa lúpať. Neviem teda, či to môže mať nejaký súvis, alebo či ide o príznaky niečoho iného? Vopred ďakujem za každú odpoveď/radu.