problém zvyknúť si na nové bývanie

Príspevok v téme: problém zvyknúť si na nové bývanie
arodnap

Ahojte...riešim taký problém, že som na intráku a teraz som sa po polroku musela presťahovať lebo som bola iba náhrada za zimný semester za jednu babu. Mala som vtedy taký problém že som nemohla zaspať pri svetle..aj tlmenejšom...no ale potom som si na to už aj zvykla..teraz som našla bývanie u kamošiek tešiac sa že na bunke chodí babenka skoro spať ako ja a nesvieti moc dlho...ale je to izba na južnej strane maličká a strašne tam pečie slnko a tej babenke býva stále zima ..eviem si na to zvyknúť na to teplo :D a proste sa v tom ani nemôžem učiť..normálne sa potím...a teraz sa hanbím proste zase pýtať vedúcu nejakú inu izbu lebo som už na ďalší semester aj podpísala zmluvu a neviem čo s tým :D Som len rozmaznaná alebo náročná? Ale mám taký stres ako budem fungovať a ešte v lete...
Sa tak hanbím aj pred vedúcou lebo predtým mi vadilo že tá baba na bunke svieti tak som sa bola pýtať o náhradnú izbu, potom som si zvykla..ale bojím sa že na teplo si nezvyknem..bojím sa ísť znova za vedúcou :D že ma už odstrelí a zase sú to moje kamošky čo som si s nimi dohodla bývanie len som netušila že tam je tak horúco a tiež mám strach čo si o mne pomyslia, že už sme sa tak dohodli a ja teraz cúvnem ...

Lollka

Skuste aj vy urobit taky kompromis, ty budes spat v tielku pod plachtou a ona si vezme aj tvoju perinu. A izbu nechate chladnejsiu. Rano ked vstane tak si ju moze zase vykurit nech nevstava do zimy a ty tu chvilu uz prezijes. Ide o to, aby ste sa obe vyspali, rano to je uz jedno.

Lollka

Ako moze teraz v decembri strasne piect slnko? No ale zrejme ste kazda iny typ, ty si teplokrvna a ona zimomriva. Ja som tak byvala tiez s jednou babou pricom ja som ta zimomriva. Mne bolo furt zima jej teplo. Ake kompromis sme nasli a byvali spolu bez problemov. Vecer som izbu viac vykurila a v noci sa uz nekurilo. Ja som spala zababusena a naobliekana a ona v tielku. Vyspali sme sa obe dobre.

Kycera

Pripájam sa k Angel - Demon. Alergia je na teplo, aj na zimu! Dievča okrem už spomenutej anémie môže mať problémy aj s nízkym tlakom, alergiou na zimu... A Ty zasa na teplo. Porozprávaj sa so spolubývajúcou a skúste nájsť kompromis. Ak sa vám to nepodarí, tak zájdi za vedúcou a popros ju, či Ti s tým nevie nejako pomôcť. Povedz jej, že Ťa to mrzí, ale máš alergiu na teplo, nevieš dýchať...
Rieš to tak, aby si mala dobrý vzťah s kamarátkou, aj s vedúcou. Snáď sa Ti zadarí!

ANGEL-DEMON

tak treba aj vetrať... ked je jej zima nech zajde za doktorom, nech sa lieči, či nie je anemická-chudokrvná... ona sa obliect moze vzdy...
ja mam tiez podobny problem ale to ze ja som alergicka a zle sa mi dýcha... ja zijem sama, v lete mam otvorene v noci okná, v zime hocikedy v noci vstanem a vyvetrám..
bola som na ubytovni so SOCKAMI! rumunkami, ked som v lete pracovala mimo mesto,.. a odvtedy som uz 4 mesiace chorá,.. čo ma nakazili,.. lebo boli chore , chrchlave, vetrat sa nemohlo-lebo im zima...
a ked som otvorila okno , stetka rumunka nim tresla ho zavrela hned, ze jej je zima..

za čo si platíš??? nemas sa za co hanbit chod za veducou, povedz ze ti je zle tam, aj keby si jej povedala ze si alergicka a potrebujes cerstvy vzduch, ze sa ti tam zle dycha... nebude snad zistovat ci je to pravda...