Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Potenie

Príspevok v téme: Potenie
renoreins

Dobry den,

uz som tu cital vela prispevkou o poteni,
takze moj problem je taky ze sa z nicoho nic zacnem potit aj ked som ziadnu namahavu cinnost nevykonaval, v banke u kadernika vsade jednoducho ked vediem dialog s cudzim clovekom nechapem to... automaticky mi zaleje xsicht potom... stalo sa to uz dakomu??

Renoreins

S Oblecenim to nesuvisi vobec..hlavne sa mi poti tvar... asi to bude pravdepodobne ta stitna zlaza pojdem ku doktorovi.... dufam ze sa najde dake rozumne riesenie...

7klaudiinka7

Môže to mať za dôsledok štitna žľaza alebo nadmerné množstvo potných žliaz dá sa to riešiť s doktorom, skús sa na neho obrátiť

stratenazena

Ale to sa da aj operovat, mas problemy s nadmernym potenim a nie si sam, takych ludi je viacej co maju s tymto proble

celebrita FB

Mne antihistaminiká pomáhajú. Aj na potenie, aj na nádchy, aj na nedostatok vzduchu v pľúcach, aj na všetky moje problémy. Bez nich by som ani do zahraničia neodišla.

celebrita FB

Ja som mala kedysi ten problém, keď som bývala v jednom byte. Bola tam vysoká vlhkosť vzduchu a boli tam plesne, prastará budova, ktorá bola postavená pred prvou svetovou vojnou. Normálne som sa osprchovala, utrela a do troch sekúnd po utretí už som bola rovnako mokrá ako pred utretím. Od svojho vlastného potu, plus sa mi stále točila hlava a bývalo mi na odpadnutie, aj som tam odpadávala a tvrdo zaspávala, silné vodnaté nádchy a herpesy nonstop, aj som mala vysušené pery a pálili ma pery strašne, strácala som pamäť, bola som chorobne bledá a ľudia na ulici sa ma pýtali, či som chorá, neprichádzal mi do pľúc vzduch. Plus často bolesti hlavy a vracanie, ako keby som žrala nejakú otravu a to som pre mňa a pre babku sama varila. Akné som mala horšie jak hociktorý pubertiak (v 30-tke) a všetky kovové retiazky na krku mi robili problémy pripomínajúce alergiu.
Nakoniec ma našli odpadnutú a skončila som v nemocnici. Tam mi naordinovali psychiatrické lieky, ako keby ja som bola nejaký cvok, zisťovaním skutočnej príčiny, čo mi je, sa nikto v nemocnici nezaoberal. Ja som sa celé mesiace cítila byť niečím priotrávená, tak som si pripadala, ako keby som zomierala na nejakú pomalú, chronickú intoxikáciu. V byte spolu so mnou bývala stará babka, tá mala diagnostikovaného alzheimera. Mojou povinnosťou bolo sa o ňu starať. Babka v noci chodila, často som ráno našla otvorené vchodové dvere. Nevedela som, či babka chodí alebo v noci straší duch.
Všetky zlé príznaky u mňa razom pominuli, akonáhle som sa odtiaľ odsťahovala. Naozaj to nemuselo zájsť až tak ďaleko. Mala som sa odpratať odtiaľ skôr. Nechápem, prečo všetky alzheimerovské babky musia bývať v plesnivých bytoch.
Akože opatrovateľstvo už zaručene robiť nechcem. Psychicky sa na to cítim, ale telesne nie. Dostať u alergologičky do testu dva druhy plesní=bez šance zistiť skutočnú chorobu, ktorou alergia na plesne zaručene je.
Radšej chodím po hoteloch upratovať. Riešim si svoj problém tak, že pred odchodom do Rakúska nakúpim kopu voľne dostupných antihistaminík (v Rakúsku sa nedajú kúpiť) a keď na mňa príde nejaká nádcha s herpesom, tak ich beriem.
Nechcem sa hrať na múdru, iba píšem o svojej skúsenosti. Ver, že ti pomôže, keď si nakúpiš antihistaminiká, alebo keď si ich dáš predpísať. Najmä ak bývaš v plesnivom dome s vysokou vlhkosťou, alebo ak sa chystáš do zahraničia a nevieš, čo ťa tam čaká, do akého domu/bytu sa dostaneš.

didka206

Ahoj... ja už dva roku používam deodorant od Eucerinu... .pre 48hodín a niekedy mám problém sa spotiť aj pri cvičení :)) majú aj silnejšie aj slabšie :) skús pozrieť -odkaz odstránený-

dsfsdf

vzdy som sa potil troska viac pri sportovych aktivitach fajcim pravidelne, a sem tam pijem alkohol a vtedy to je este horsie snazim sa zmenit zivotospravu, a sportovat ale jednoducho to potenie je uz neznesitelne, posledny rok je to strasne nikdy som s tym problem nemal u doktora som este nebol moze to mat daky suvis aj s problemami s oblickami alebo daky iny problem? nvm jednoducho uz mam problem ist pomaly aj do obchodu lebo kym budem cakat pri pokladni tak automaticky sa zo mna spusti pot... nvm ci nejde skorej o psychycky problem,,, dost casto som fajcil marihuanu a vyhybal sa potom spolocnosti...

paulita

ja mam tiež problem s potenim. bohu zial, je to dedicne a mozem robit co chem, neviem to nejako zmenit. skusala som niekolko pripravkov ale nic. ak mi vie niekto poradit, co mozem este skusit, tak sem s tym :D

Najčítanejšie články