Co je lepsie ak nechcem aby to dany clovek zistil:
- zrusit priatelstvo na fb
-alebo zblokovat toho cloveka?
A aky je v tom rozdiel ci ho zablokujem alebo zrusim priatelstvo?
Chcem sa zbavit niektorych nechcenych ludi a nechcem aby to zistili, aby o tom
nevedeli
Dakujem
Co je lepsia volba?
laser.. je ti jednoduchsie zalozit komentar.ako ist na fb, nastavenia, blokovanie..,?!!!
NA...!
Blokovaní používatelia
Ak niekoho zablokujete, táto osoba už neuvidí príspevky, ktoré uverejníte na vašej časovej osi, nebude vás môcť označovať, pozývať na udalosti alebo do skupín, začať konverzáciu s vami ani pridať vás medzi priateľov. Poznámka: to neplatí pre aplikácie, hry alebo skupiny, v ktorých už ste.
*
ja som zablokovala nejakych ludí, aj cudzých, jedna ex kamoska blokla aj mna, ze jeden cas som ju nevidela, ani medzi spolocnymi priatelmi...
dalej neviem....
ja mam este aj upravene sukromie pre "obmedzenych" su ludia ktorych mam v priateloch ale vidia len to čo chcem aby videli....
mne je to fuk..
Angeldemon a ostatní
aj ja chcem si ujasniť túto tému, takže ak si niekoho zablokujem on neuvidí môj profil ale ani moje príspevky, fotky, videa ktoré na svoj učet dávam a mne to olajkujú naši spoloční priatelia?
A napríklad ak niekto bude z naších spoločných priateľov zdieľať nejaký môj príspevok alebo fotku tak ten zablokovaný to neuvidí na jeho profile že to zdieľa?
ďakujem
Iiiii aj čítaš po sebe??? ked ma niekto niekolko stovák fotiek na FB za tie roky čo tam je,.. a dost blbo sa k nim da cez ten fb dostat kedze je nepriehladný, mokila pridava foto na casovu os, je problem najst fotku ktora bola pridana napr,. pred 3 rokmi..
*
ked toho človeka zablokuje, on si kludne moze myslieť ze si FB zrusil zakladatel temy... tak napriklad mne ludia často hovoria aj teraz kolega v práci... "že ty nemáš FB..." lebo ma hladal a nenasiel :-D a ja mu na to "mám..." ale podla mena ma nenájde kedze mam niečo uplne ine ako prezvyvku..
*
a vlastne prečo by zakladatela temy malo tráiť čo si bude ten zablokovany o nom myslieť....
ja ked blokujem ludí,.. su mi totálne ukradnutí, čo si o mne myslia...
a ked dotyčneho zablokuje.. tak ted dotyčný zakladatela temy neuvidí ,.. ani cez spolocnych priatelov nenajde, no proste akoby zmyzol z FB...tak to funguje! ziadne foto, prispevky nic neuvidí...
no ja neviem ale ako keby si pisala
liii o niečom o čom ani páru nemáš.....
ved chod na FB, nastavenia a naštuduj si!
taký človek sa ešte nenarodil aby som si kôli nemu davala taku namahu ze si zrusim učet a vytvorim novy! neexistuje!
Sprav to tak, že si vytvoríš ešte jeden FB, ďalší účet, dáš dopredu vedieť tým, ktorým to budeš chcieť dať vedieť, že aký je tvoj nový FB a ten starý účet jednoducho zrušíš. Ale keď dajú zdieľať napr. tvoju fotku, tak neviem, či na to potom aj rýchlo neprídu, pod akým menom sa ukrývaš:-) Čiže potom by si nemala dávať svoje fotky znovu na FB, aby ich nikto nemohol zdieľať.
no pokial ho vyhodiš z FB , tak sa dovtipi ze si to urobil ty,.. kedze on asi nie....
a pokial toho cloveka zablokujes tak ta nenájde... čiže ani správu ti nebude mocť poslať, čiže dole napisane je dezinformácia!
mam niekolko ludí tak zablokovaných... a nenájdem ich ani ja, ked dam do vyhladavaca a logicky ked nenajdem nemam ako napisat..
odblokovat sa da potom znovu v nastaveniach,...
v komente nižšie si mýli FB so SMS....
ked cloveka na FB zablokuje neznamená ze nemoze napisat sms na mobil...ak ma jej cislo.... :-D keby blbost kvitla niektorí ludia by boli samý kvet....
Mozes ho zablokovat, nezisti to pokial ta nebude hladat. A ked ta bude hladat, uz ta nenajde, cize nebude vediet ci si si zrusil profil alebo co je s tebou. Moze ti dalej pisat len ty uz tie spravy nedostanes. Ja som si jedneho debilka zablokovala na fb a on mi potom z casu na cas napisal na mobil, ze preco som tak dlho nebola prihlasena na fb. On si nevsimol ze som ho blokla, myslel si, ze na fb uz nechodim.
Celebrita-nemozem si zrusit profil mam dost priatelov po svete rozlietanych a nechcem stratit kontakt s nimi je par takych co stoja zato.
Neviem- takze podla teba je lepsie zablokovat? Fakt moj profil neuvidi viac?
Ani ma neuvidi medzi priatelmi nasich spol. priatelov? Ak ich ma clovek ako verejne zobrazenych..
nie, nebudu sa zobrazovat. ale pokial ich pridavas verejne, tak ked si ta vyhlada, uvidi ich aj tak. ked cloveka zablokujes, neexistujes pre neho viac na fb, nema ta ako vyhladat, ukazuje mu to, ako by si si zrusila profil
Tiež som kedysi riešila niečo podobné. Pre mňa bolo najlepšie vymazať samú seba z FB.
A ked ho odstranim cize vymazem z priatelov tak uz sa mu nebudu zobrazovat mohe prispevky, fotky, atd ci hej?