Ahojte.
mala som včera úraz, kedy som spadla na zem a zlomila som si pritom nos. nepamätám si, ako sa to presne stalo.
Bola som na pohotovosti, kde mi robili aj Ct, ale zdalo sa, že hlavu mám v poriadku. Hoci mi nebolo dobre, pustili ma domov, priateľ ma celý deň kontroloval, a večer som sa už lepšie cítila.
No dnes mám pocit, že mi je horšie. Veľmi ma bolí hlava, chvíľami mám závrate, stále sa mi chce spať, prespala som pol dňa, a je mi nevoľno (nezvraciam, ale je to ako keď ste po opici).
Je možné, žeby sa príznaky otrasu mozgu objavili až na druhý deň?
mám otras mozgu?
K lekárovi ísť je naj istota
takže o polnoci si sa zobudila pre to aby si to išla sem napisať hej???
a čo tak zájsť k doktorovi... ktorí maju vo zvyku hovoriť v takychto pribadoch "že ak by ti bolo zle, zvracala, zavraty" mas hned ist do nemocnice!? a kedze je uz 10:17 tak predpokladam ze si neprespala zas cely den ale isla k lekárovi!
Ešte myšlienka dňa:-) Reálnym zmyslom života je to, aby sme počas dňa vytvorili čo možno najkvalitnejšie ho.no. Je to fakt na ho.no, že nám ide o ho.no:-)
A ako sa zisťuje to, či má niekto otras mozgu alebo ho nemá? Keby si sem dala foto, tak by sme ti aspoň povedali, či vyzeráš alebo nevyzeráš otrasene.
Ak ti je stále nevoľno, tak by si to mala ešte prekonzultovať s lekárom, že čo máš robiť ďalej.
Môj kamarát nemôže mať nikdy otras mozgu, jeho môžem je.núť po hlave aj s bejsbolkou a nič. Neviem ako je to možné?:-)