Ahojte, mala som tiež najlepšiu kamaratku, no potom o rok neskor ako sme sa skamaratili si našla novu ''BFF'' a naša kamaratstvo slablo, skoro vobec sme sa nerozpravali, potom sa ku mne ozvala a chcela sa so mnou rozpravat viac iba vtedy ked ta druha nebola v škole... to si myslim ze je dost egoisticke, no a vratme sa k teme, mala som ju velmi rada, chodili sme vonku, pisali alldayallnight (cely den a celu noc) proste ako naozajstne najlepšie kamaratky.. achjaaj... No a vobec sme sa nerozpravali a neviem prečo si našla novu a mna odkopla, ved hovorila že som jej opora a ze sme BFF lenže to nedodržala, ja som sa kvoli tomu trapila, plakala som, a pritom ked nie je Ta jej novy kamaratka simona v škole tak ju ohovara ze všetko vytrubuje svojej mame a sestre čo jej povie, že hned sa urazi ked jej povie svoj nazor na nu, a proste mne rozprava ine a ine robi, pytala som sa jej ze prečo sa so mnou rozprava ked ma odkopla a ze prečo sa so mnou rozprava iba ked nie je Simona v školea pytala som sa jej ze aj prečo sa so mnou rozprava ked je BFFka s nou a ona mi na to povedala ze nie je s nou bffka, a ked je s nou tak uplne BFFky su a uplne inac sa sprava ako mne hovori napr ze ju nema rada, a ked som jej povedala že sa budem stahovat do velkomesta prec od všetkych tak hovorila že niee že ja som jej opora a že ako to bezomna prezije, že simona ju vobec nevie podrzat a pritom ako pozeram komentare a fotkyna fb tak jej simona blahozelala k narodeninam a napisala tam slovo BFFka moja a ona napisala komentar ze ju vzdi podrzala (ako ta simona) Noo a ze si ju važi a pritom mne niečo ine hovori,.,. No a ja som si našla novu kamaratku s ktorou travim skoro všetok svoj čas a ona asi ziarli alebo ja neviem a napisala mi papierik ze pročo som vždy s Terezou(moja nova kamaratka) A ja že a prečo nie? Ked ty si ma odkopla a pytala sa ma že či nemozeme začať odznova a ja viem že aj tak by uprednostnovala Simonu.. čiže tak, teraz budem s terezkou ako s nou:) Je lepšia a aj ma viac podrzi viac ako ona... A už jej nikdy neodpustim, to čo mi spravila.. ďakujem za prečítanie:) Viem že mám len 13 a že si myslite ze nič o živote neviem, ale naozaj mi prirastla k srdcu a trapi ma to... ďakujem:)
Stratila som BFF a ona má už inu
Ešte zažiješ veľa kamaráctiev a určite sa ešte sklameš.Netreba sa,ale kvôli tomu trápiť.
Dasfa-best friend forever.
Tak slecna asi chce mat blizku priatelku,a blizkost si clovek nevytvori s hocikym....
Ja nechapem preco mate potrebu oznacovat kto je BFF a ak to nie je, tak sa uz nekaradite. Nemala by si mat nahodou kamosky preto, ze sa s nimi dobre citis, ze sa zabavite, pokecate a mate spolocne zaujmy? Naco oznacovat kto je koho BFF? Ako ked som ja bola v tvojom veku takto sme sa neoznacovali, kamaradil sa hocikto s hocikym a ani nas nenapadlo pozerat na to ze kto sa s kym kamarati viac. Ako iste ze boli dvojice ktore sa spolu kamaratili viac ako s inymi, vsade chodili spolu ale to nebol dovod aby sme ich vylucili z partie a aby sa s nimi uz nikto iny nekamaratil. Kamaratstvo nie je ako partnerstvo ze ked mas jedneho partnera on nema inu a ty ineho. Preco by ste sa nemohli kamaratit vsetky aj so Simonou aj s Terezkou a nekukat ziarlivo kto s kym prehodil viac slov a pod.
Co je to bff
sit o vystihol :D
Kurnik ja som zabudla ze mam tak skaredu prezyvku ale mirus ma raz hnevala :D
Potom to bola len BF a nie BFF
Tak to chodi, bud rada, ze mas Terezku. ;) A nevadi, ze mas 13. aj keby si mala 3, kazdy mame nejake starosti. Ked budes mat este viac, k tymto starostiam pribudnu starosti s frajerom. A potom zas ine.