Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priedušky, hrdlo..

Príspevok v téme: Priedušky, hrdlo..
Parti

Dobrý potrebovala by som poradiť mám určité príznaky a neviem či to je len nejaka sezonna viróza alebo čo.

Skúsim ich opísať už dlhšie asi druhý mesiac mam problém pri díchaní ťažšie sa mi dýcha a dráždi na prieduškach tlak cítim aj v strede chrbtice mala som 3x za sebou zapalene hrdlo podla lekárky dala mi antibiotika ale problémy mam stale rovnake a prekvapilo ma ze uz po treti krat ako mam zapalene hrdlo nevykasliavam nic vlastne sa mi ani neda ale citim v hrdle blok. Som malátna,unavená bolia ma kĺby. Lekárka mi robila stery z hrdla, nosa a brala mi krv a vravela ze je vsetko ok. Ďaľšia podstatná informácia je možno to že som mala vlhko v byte /je to nová postavená bytovka a ja som prvý nájomník/ a utvorila sa mi pleseň v skrinke v kuchyni kde mávam riad. Viete mi prosím poradiť? Mám ísť k lekárke znovu aj keď som tam bola pred týždňom a čerstvo mam dobrane antibiotika? Alebo stačí len nejaký lepší sirup na vykašliavanie a všetko pomynie :) Dik

mjanik

zapálené hrdlo a špatné dýchanie sú spôsobené pľúcami.Ide tu o "plnosť"Treba túto energetickú nerovnováhu upraviť a problémy zmiznú!!!!!

Kycera

Ak máš problém s dýchaním, tak by si URČITE mala obvodnú navštíviť. Ak nezistí nič ona, pýtaj sa okamžite k pneumológovi! Spraví spirometriu, rtg...
A na tú pleseň si dávaj pozor. Býva z nej alergia!