Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prosim o pomoc neviem ako tomu mam chapat

Kajja

To aj mna tak bolelo ked som este nevedela a mala som pred kramami tak som nakupovala uz vlozky tampony a doteraz mi zapadaju prachom a brusko ma bolelo riadne ak krize ale nemusis sa bat ja som v 6 a uz to neni tak casto ale boli ako na kramy ked sa maternica roztahuje :) mohla ta objednat aj mna dala na 23.12 twraz na poradnu kedze potom tie sviatky ..ja by son jej zavolala a povedala jej ze ci by mi nespravila aspon ultrazvuk aby ti to potvrdila :) alebo inu gynekologicku:)

Slavka444

Velmi pekne dakujem :) ja mam neskutocny strach z toho, ze ma boli brusko akoby na krami :((( ale to uz uplne od zaciatku aj tie prsia :( velmi d
Sa bojim a gyn moja berie jedino na objednavku a dala mi termin az 16.1. :,-( strasnu nervozitu mam :((((

Kajja

To ta teda mohla pozret nech si si ista ..no ja som :D ked budes neskor jemne krvacat ruzovo tak nwmaj strach to ked sa ti usadi vajicko tak niekedy cievky okolo popraskaju :) a brusko mna bolelo ako na kramy 3 mesiace :) tesim sa velmi a ani ta nepoznam :) to je kraasne gratulujem este raz :)

Slavka444

Dakujem vam zienky velmi pekne :) bolala som gyn a objednala ma az na 16.1. Neviem preco :-/ som nespokojna,,, aj mne nieco hovorilo ze sprav si test a pritom menzes mam mat az o 3 dni :D a bum 2 ciarky.... zdalo sa mi to cudne pretoze mavam zimnice a bolia ma vajecniky ako pred menzesom a aj boleli a to som pred menzesom mala az skoro 2 tyzdne :) a prsia ma neskutocne boleli :))

Kajja

Ahoj urcite si tehotna ja som mala ppcit ze aom tehotna a urobila aom ai cez den dva testy a ukazali mi ze niesom na dalsi den rano mi bolo zle a mala som este jeden twst ze len tak si ho spravim a boli dve ciarky .. V rannon moci mas viac hcg teh.hormonu ..a uz budem v siestom mesiaci ale vtedy mi nebolo vswtko jedno nohy sa mi klepali a kricala som po priatelovy co budeme robit :D ten ma objimal a tesil sa :D bide to chlapcek :D a inak gratulujem.