Partner ma pred rokom podviedol

Príspevok v téme: Partner ma pred rokom podviedol
Kajja

Moj partner ma pred rokom aj viac podviedol , no ja sa stale neviem z toho dostat ..nici ma mysliet na to ako si to snou rozdaval v posteli kde na dalsi den spokojne somnou.. Problem je ze vtedy som anim chodila rok ... Podviedol ma zo svojou byvalou partnerkou ktora bola z daleka a stretavali sa obcas na tyzden a tak ..zanedbaval ju tak ze som anim bola aai fakt kazdy den od zoznamenia az na jeho ,,vylety na tyzden " ze by ma to ani nenapadlo ..nemiloval ju a hladal niekoho druheho nevyhovovala mu vztah snou ho nudil... Nechcwl ju zranit lebo ..ja neviem ani preco..mesiac po tom ako ju poslal k vode ona cestovala 240km pre to aby si zobrala od neho par veci ..samozrejme pre druhu sancu..ona vedela ze ma mna no ja som to stale netusila .. Zviedla ho boli spolu 5 hodin prosila ho a vyspali sa spolu ..odisla od vtedy sa nwvideli iba raz ked si zas zabudla kluce to neriesim bola to 2 min zalezitost .. O par mesiacov som sa od Nej o nevere dozvedela ..brala som to ako neveru nie raz ale cwly cqs co nas striedal..bola som ako zmyslovzbavena nikdy by ma to nenapadlo strasne som ho milovala a priznavam ze ho milujem stalw rovnako..bola som na nevydrzanie zla hnusna stale mu to vycitala no a on to uz aomnou nemohol vydrzat a po pol roku odkedy som sa to dozvedela sa na mna vysral a letel za nou ze ju stale miluje ..ja aom ho hladala ako sprostana ze sa mu nieco stalo ked siel z roboty ..(byvali sme uz apolu)prisiel neskoro v noci ..z ,rannej,, ze sa somnou rozchadza ..pre mna rana pod pas na dalsi den isiel za nou pre verdikt toaom sa dozvedela ze bol za nou aj ze ide ona ze mu dava sancu mali sme sa atretnut o siestej na lavicke v parku (nikdy nezabudnem) povedala som mu co vsetko k nemu citim a priznavam ze bez chrbtovej kosti som sa az ponizovala aby somnou ostal ..to ze som ho milovala blo silnejsie ako ja a ako vsetko vtedy rozhodol sa ostat viem keby som to nehala tak tak by sa t mozno nestalo ..uz jw s tym koniec odvtedy snou nebol v kontakte..neviem sa z toho ale stale dostat z jednej strany ma ro zoziera a nici a z druhej ho milujem no nedokazem mu to povedat ani davat na javo ako by som chcela vzdy ma ten zly ppcit z nevery stopne ..cakame vytuzene babo som s toho stastna velmi sa tesim .. Pptrebujem radu nie taku ze mi zacnete pisat ,, posli ho kade lahsie,, ,,spravy to znova ,, chcem radu ako sa mam dostat z toho kolotoca tych nechutnych myalienok a predstav ktore mi brania byt len stastna a nie premenliva ako pocasie . Prosim pomozte mi uz to nezvladam .. Dakujem ze kazdu odpoved..

Bubliii

No tak sa proste spolu nebavte a čo.. nebudeš prvá ani posledná.. výnimkou je skôr dobrý vzťah so svokrou :D on za matkou predsa môže chodiť aj sám a vnúča - to už je na vás

Kajja

Najhorsie je ze som sa prestahovala na druhy koniec mesta ale jeho mama vkuse o nej a o nej sms ..a neviwm co proste ona si kupila dokonca aj psa ako ma ona ..takeho isteho ze aby mali toho este viac spplocneho .. A potom mne priatel povie ze preco snou nechcem mat dobri vztah ..no lebo nechce ani ona ani ja ..asi ju nenavidim ..nemozem mat ziadnu cestu k jeho mame ..nedava mi sancu a asi uz ani nemam chut na to

Bubliii

V tom prípade by bolo asi najlepšie zmeniť vzduch, odsťahovať sa mimo toho všetkého. Nemusí byť hneď na druhý koniec sveta ani republiky, stačí na opačný koniec mesta. Nové prostredie, nebudeš mať na očiach ju ani svokru, ktorá si ju idealizovala. A v minulosti sa už nerýp. Návšteva psychológa ti nemá ako uškodiť, môžeš skúsiť.

Kajja

Snazim sa ju urobit ale ono aj ked nechcem tak to mam v hlave..sniva sa mi o tom ako ,,to,, snou robi ako naozaj a budim sa cela nahnevana nemozem spavat ..uz je to rok ach ..a mna to stale trapy ..keby znova za nou nesiel aai by ma to uz preslo..

Kajja

Zle sa mi píse na telefone seka mi ..a keby som vsetko opravovala tak to nedopisem ani do zajtra.. Ja tak velmi chcem zabudnut je super stara sa o mna snazi sa urobit ma stastnou..teraz som citala o depresii a zaraza ma ako vsetko na mna sedi ..asi skusim navstivit psychologa ..mam z toho ako keby traumu.. Bojim sa sklamania a tej bolesti co som zazila .. Byvam aj casto sama doma a o to viac na to myslim ..velmi sa tesim na babo ako bude mat maleho spolocnika pri sebe (bude to chlapcek) ..mrzi ma ze priatelova (uz snubencova) mama ked sa dozvedela ze aom tehotna tak mu napisala spravu o jeho byvalej ..ona chce proste ju ..navstvuje sa snou ona u nich spava v jeho izbe v jeho posteli ... Bojom sa ze kwd pojde moj priatel k nim na navstevu ze tam zrovna bude ona .. Je to vsetko zlozite :(

qweqweqwe

Predpokladam, ze to babo bol tvoj napad ako si ho k sebe priputat. Nefunguje to, zistis neskor. Ak sa nechces uz trapit pri pomysleni na minulost, musis na nu prestat mysliet. A to za teba nikto neurobi. Ak to nedokazes, ziadne rady od druhych ti nepomozu.

Bubliii

V prvom rade by nezaškodilo prečítať si po sebe, poupravovať chyby (w miesto e a pod.) a oddeľovať vety. Potom by sa tvoj príspevok ľahšie čítal. Ja ti neporadím, len sa naozaj čudujem, prečo sa v tom stále rýpeš. Stalo sa, už sa neodstane. Dôvera je zjavne z tvojej strany narušená, tak buď na tom popracujete alebo to medzi vami ostane ako taký blok a budete sa stále okolo toho motať. Ja byť tebou, urobím za minulosťou hrubú čiaru, teš sa z toho, čo máš. Mnohé ženy nemajú ani partnera, ani dieťa, hoci by chceli.