Viete mi niekto povedať aké to je ? Oplatí sa to ? Chcem to ako darček starkej ktorá sa sťažuje že jej je nonstop zima.
Elektricka vyhrievacia deka
Ja ju mam uz 3 roky, jednu som kupila v obycajnom elektre, z jednej strany je potiahnuta ovcim runom a stala okolo 30€, je uzasne teplucka, da sa na nej nastavit viacero stupnov vyhrievania a cas, sama sa vypne po 2-4-6-8 hod cize mozem zaspat v pohode. Len je to deka ktora je urcena iba na postel ako podlozka, neda sa nou zakryvat. Ale je to fajn pocit ked vyjdes z vane a je ti kosa a odkryjes paplon a sup, tam uz vyhriate a je ti baaaajecne :D
Druhu sme dostali vlani ako darcek, neviem kolko stala ale ta ma iba 2 stupne ohrevu a musis ju vypinat, nema casovac. Sice vyzera menej kvalitne ale zato hreje ako drak. Takze vrelo doporucujem vsetkym zimomravcom ako ja. A inak je vynikajuca ak mas bolave krize a vecer si lahnes a...aaaach
Ja som si kúpil spoza Veľkej mláky tzv. elektrickú čiapku, aby som si mohol aplikovať el. šoky v prípade depresií z pohodlia domova. Niečo podobné ako tá čiapka na učenie jazykov, akurát, že ak si dáte na hlavu túto čiapku, tak budete mať jazyk jedine tak vyplazený:-)
Mám ju v staroružovej a je to orava a na obale píšu eb 150c a je úžasná
Ak sa môžem opýtať akú presne mate doma? Vyrobcu pripadne model ak by ste si pamatala ? Ďakujem krásne
Je to geniálna vec. Zvlášť ak dotyčný býva pravidelne nachladnutý alebo mu ´je často zima alebo býva na slovenských intrákoch. Kvôli intráku som si ju kúpila minulý rok a spávam pod ňou a vždy keď vonku fúka tak sa v nej aj učím. Je to poklad.