Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Probiotika SYMPROVE

dievocka

Dairis tak ono by som povedala, že je to dosť individuálne. Pretože každé telo je iné. Inak sa regeneruje. Niektorému trvá dlhšie, kým sa opäť dostane do správnych koľají niekomu kratšie. U mňa po troch mesiacov boli výsledky citeľné. Ale ako som už písala minimálne mesiac je potrebné užívať program Symprove. Aj keď po tejto mojej skúsenosti, by som odporúčala aj dlhšie. Pretože to trávenie má aspoň čas sa pomaly, postupne zotavovať a dávať do poriadku :)

Dairis

@dievocka...a za aky cas je vidiet pri tomto probleme nejake pokroky? trva to nejako dlho? niekolko rokov alebo ako to je? Nic sa nemoze stat ked clovek probiotika berie nejako dlhodobo, ze rok alebo tak? je to v poriadku?

dievocka

Flakta áno po troch mesiacoch to bolo zjavné. Čo sú to za probiotiká? Sú to probiotiká ktoré sú na vodnom základe, ktoré obsahujú veľké množstvo aktívnych baktérii, ktoré napomáhajú prinavrátiť do čriev, alebo teda žalúdka stratenú rovnováhu. Sú iné, najmä tým že nemajú dlhú dobu spotreby, že nevydržia rok a podobne. Hlavne to ich od iných odlišuje.
Ssssisssa veľké bolesti po mnohých jedlách som mala a rôzne iné problémy, lekári mi to diagnostikovali ako syndróm dráždivého čreva.
Dairis áno môže pomôcť aj pri tomto ochorení. Najmä dokáže zmierniť priebeh tohto ochorenia,

edina3

symprove nepoznam osobne, ale dobre su vita biosa, su to cisto prirodne probiotika, vytazok z byliniek, uzivam ich dlho uz, nebyvam vobec chora a zlepsili sa mi aj traviace problemy co som mala

Dairis

@dievocka...tiez by ma zaujimalo ake si mala problemy. mozu probiotika pomoct aj pri takych problemoch ako je ulcerozna kolitida? teda vaznejsie ochorenie? podla toho co som sadozvedela nie je mozne sa uplne z toho vyliecit :(

Peter214

Lietorika114 lenze co by si odporucala? Ako dlho ich brat aby bolo vidiet nejake pokroky? Je teda vhodnejsie brat tieto probiotika nejake dva mesiace? Je viac pravdepodobne ze po dvoch bude vidiet pokroky??

Lietorika114

HM! Ssssisssa teba aky problem trapil, ked si ich zacala uzivat? niektore problemy si zrejme vyzaduju dlhsiu dobu liecenia, nie kazdy problem po mesiaci ustupi chce to podla mna len trpezlivost a pride to :)

Ssssisssa

dievocka, mam na Vas otazku ake ste mali problemy pred uzivanim probitotik? Ja momentalne uzivam 4 tyzden a zatial ziadne zmeny.

Flakta

- takze po troch mesiacoch si uz videla pokroky hej?-
- vies mi prosim ta aj nejako blizsie opisat co su to za probiotika? - su nejake ine alebo su rovnake ako vsetky ostatne co sa daju bezne kupit v lekarni?

dievocka

Myslím tým, že tri mesiace som brala tieto probiotiká :)
Tak to kedy sa tie účinky dostavia je podľa mňa dosť individuálne, pretože každé telo je iné, ale aspoň ten mesiac minimálne je potrebné ich brať aby sa ukázali výsledky. Za týždeň sa to podľa mňa spozorovať nedá. Len dlhodobá liečba je účinná liečba.