Dobrý deň, nieviete mi poradiť ak chcem ísť niečo riešiť k urologovy tak musím ísť cez moju obvodnu lekárku ? Ďakujem
Urolog
Dobry den, chcem sa opytat. Manzel ma na penise vyrazku, vcera ju objavil, je taka splasnta,po obvode cervena a vnutri biela. Na dotyk ho neboli,ale pri moceni pocituje palenie az stipanie.....neveite mi poradit,co to moze byt a ako postupovat s liecbou?....dakujem
Podla toho ake to je akutne. Ak mas urologicke bolesti, rovne k nemu povies ze mas bolesti
Treba treba ísť aj k všeobecnému
Takze stačí ak na preventívnej prehliadke vezmem lístok ktorý mi dá ako vždy k urologovi na kontrolu (nikdy som nešiel) a šiel za ním ? Ale
Urobí mi prehliadku ja však mám konkrétny problém a nechcem aby to nejak vedela obvodná pretože rodine všetko rozpráva a nieje diskrétna
Asi budeš potrebovať ten výmenný lístok od svojho lekára.
-----------------------------------
Sadista, masochista, vrah, nekrofil, zoofil a pyroman sedia všetci na jednej lavičke premýšľajú. Majme sex s mačkou? povedal zoofil. Majme sex s mačkou a potom ju trápne, povedal sadista. Majme sex s mačkou, trápme ju a potom ju zabime, zakričal vrah. Majme sex s mačkou, trápme ju, zabime ju a potom s ňou majme sex opäť, povedal nekrofil. Majme sex s mačkou, trápme ju, zabime ju, majme s ňou sex opäť a potom ju spáľme, povedal pyroman. Nastalo ticho a potom masochista povedal: Mňau.
áno bolo by vhodné mať odporúčanie