Ahojte, potrebujem ....Som jedinacik s prveho manzelstva. Moj otec je s matkou rozvedeny 7 rokov. Mal novu zenu s 2 detmi chlapci okolo 20rokov s ktorou zil poslednych 6rokov. Zalozil velice prosperujuce firmy asi 4-5-6. Vsetky nehnutelnosti napisal nanich. Jeho je iba nazov firiem. Chlapci sa vozia na drahych autach ( cca 20tis eur ) zena na aute ktoreho cena zacina v zaklade na 42tis eur vsetkych zamestnava on, a samozrejme dalsie veci v radovo tisicoch eur. No ja robim v mestkych sluzbach ako robotnik za 500e mesacne do prace chodim autobusom a ked som si teraz kupil auto za cca 700eur ( nexiu) a stretli sme sa pred jeho firmou tak ma vysmial. Vzdy ked mu volam ci sa stretneme tak na konci nezabudne dodat ze ,,peniaze nemam,,. Uz odmalicka mi sluboval rozne veci napr.ked som skoncil skolu slubil mi ze mi vybavi slusnu a dobre platenu pracu, ked som sa ho pytal ako je natom kedy nastupim tak to stale odkladal az som sa musel zamestnat tam kde som. Vtej dobe ked som chodieval ho pozret mi daval 5-10eur ze na casopisi ( ktore mam ozaj rad ) ked som si nezobral peniaze tak ma normalne poslal do zenskych genitalii. Dalej mi sluboval vodicsky ktory mi nakonec kupil mamin novy manžel. Inak moc velky záujem omna nikdy nemal. Ked chodil na narodeniny alebo sviatky vzdy mi dal 50eur ze mam si nieco kupit, pritom 50eur je iba spotreba na 2dni pre 1 auto ktore kupil tym uplne cudzim chlapcom. Teraz ked sa rozisli tak sme sa stretli a zacal mi slubovat ze mi da na rok ked si kupi nove auto jeho bmw s hodnotou okolo 60tis eur pritom to je uplny nezmisel ved ja nemam ani na kolesa od toho auta ale uz viem ze ma klame. Ako mam naneho reagovat ? Ako sa knemu spravat ? Brano
Otec problem ?
Takéto veci sú veľmi ťažké, a ten kto to neprežil, alebo nebol v takej situácii nepochopí.
a ty máš kolko rokov,???
ved sa s ním nestretávaj, na čo to robíš,... preruš s ním kontakty... ži svoj život... ked sa chceš mat lepsie chod do zahranicia....
ja som zo strednej triedy" či ako to nazvať ale medzi mnou a bratom robili rodicia rozdiely stále... ja ked som tam zila a zarabala som uz kupovala som si od toaletneho papieru, hygieny, po mlieko, jogurty... všetko...!!!
ostatne nejdem riesiť,...
ostanem pri materialnych veciach...
Ja som si zobrala uver a odisla som od nich....
Brat si tam nasačkoval frajerku ktora sa z 50kg vyprasnila na vyše 80kg, mala 16 ked zacala u nich byvat..uz su to 3 roky.. neprispievala na domacnost,.. no brala si z chladničky ako zo svojho... brat prispieva 50€ za oboch!!! a to je čo??!!!
toho roku už naši zrekonštruovali celý dom, kuchynu, obyvacku, kupelne,..zariadenie... vsetko nové...buduci rok idu vonkajsok, strechu novu... brat nepomoze absolutne nič!!!!!
.. no a proste no hádaj kto sa bude mať ako prasa v žite a nebude musieť už do toho investovať,..
no kto?? brat aj s tou jeho pijavicou......
a ja ??? mala som toho roku krízu aj s prácou ,... s peniazmi, nastastie si setrím, takze vzdy mi to rezerva vykryla... rezerva za ktoru som mohla ist niekde na dovču do exotiky, som musela dat na naklady na byt.....
...v tejto novej práci som musela cakat 2 mesiace na vyplatu,
2 mesiACE bez prijmu... no a to čo som mala rezervu mi sotva vykrylo naklady na byt... tak od kamarata som si pozicala 20€,
2 tyzdne pred vyplatou, aby som mala co jest,...
oni maju 2 autá,... nie su schopni prist za mnou,.. raz za mesiac mi zavolaju s tym "ze kde si,..co neprídes... prídi..." ja nemám auto ani jedno zatial... a cestovanie tam aj späť spojom mi zaberie 2 hodiny.. kym ich by to stálo pol hodinu tam aj späť...
*
no a stary otec alkoholik na brata prepisal majetky, polia, dom..
no komu lepsie... a ked bol stary chory oblahnuty... no hadaj kto sa o neho staral???? JA! ja som si zobrala tyzden dovolenku v práci aby som mu rit vytierala... a čo mam z toho ??? nič...!
urob to čo považuješ za najlepšie riešenie
Veď jasné...už mu nič iné nezostalo...takych poznam...berú všetko ako samozrejmosť a keď o to prídu, tak sú v šoku a idú plakať na plece tím, ktorých predtým mali vieš kde. Keď treba tak ich niet. No podľa toho ako to cítiš, keď cítiš, že ti klame, tak sa na neho vyser, ako mozes udržiavať kontakt, ale žiadne veľké veci radšej neočakávaj. Aby si nebol sklamaný...veď uvidis, či to boli len prázdne reči. Ale inak tych chalanov si kúpil, on si evidentne nevie vážiť to čo má, lebo by si vážil teba, ktorý nepotreboval žiadne milosrdne dary, a nebral peniaze hneď čo sa naskytla príležitosť. Hlavné sa naňho neviaz, ak s ním máš skúsenosti, tak sa nepopal! Držím prsty, urob to ako sa ti to zdá správne a co ti kaze srdce.