Pevne nervy

Príspevok v téme: Pevne nervy
Kamilek

Daju sa nejako spevnit nervy? Nejaky trening, pripravky? Citim sa psychicky hrozne rozbity. Drobne kazdodenne problemy ma uplne rozladuju. Mam pocit ze uz to takto nejde. Od obvodnej som dostal lexaurin, ale uzivat ho nechcem. Mame znameho co uz bezvysledne bol na piatich odvykackach prave zo zavislosti na lexaurine a neurole. Skusal som caje ale ziadna zmena. Chodim behavat ale tiez bez zlepsenia. Stale mam pocit, od zobudenia, ze som hrozne psychicky unaveny, napaty, labilny...

Kamilek

Dal som si dnes na skusku jeden lexaurin. Ako chapem jeho navykovost, ale ten klud po nom bol fakt uplna BOMBA. Skoda ze som zatial neobjavil nieco podobne na prirodnej baze, co by sa dalo uzivat dlhodobo.

celebrita FB

Mne pomôže olanzapin, ale neberiem ho denne. Hodím to do seba len vtedy, keď príde taká noc, že neviem zaspať. Viac-menej to mám na nespavosť, nie na nervy. Na nervy mi pomôže jedine to, že keď mám nejaký problém, tak si ho riešim. A psychiatrický liek nevyrieši problém, on vyrieši iba občasnú nespavosť.

Sejla

relativne neskodny pripravok je 5HTP - na ukludnenie, zeleny caj, alebo mate na koncentraciu, obmedzit kavu, sport, najlepsie joga, meditacia