Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

hnačky

vierocka514

Tvoj problém nie je normálny, niečo je pravdy na tom že ten žalúdok už nikdy nebude na tom ako bol aj keby si neviem čo robila, ale stále môžeš byť na tom lepšie ako si teraz...v prvom rade je potrebné dať telu to, čo si v ňom v podstate zničila, to čo mu chýba aby žalúdok správne fungoval, takže živé baktérie ktoré by to prostredie obnovili ;)

helencita

Vierka môžem ťa poprosiť o radu? Ako sa dá dať žalúdok do poriadku? Mne moja mamina vždy tvrdila, že raz keď si už žalúdok nejako pokazím, naruším tak že už niet cesty späť myslíš že je to pravda alebo nie? mám problém s hnačkami ale nejako som to neriešila, myslela som že je to normálne, ale keď čítam túto diskusiu tak vidím že zrejme nie je

vierocka514

Aké vyšetrenia ti robili ak môžem vedieť? Myslím že je potrebné dať si do poriadku prostredie v žalúdku, črevá, baktérie, aby všetko tam fungovalo ako má a potom prestanú aj hnačky a aj bolesti

Chrisiana

naturatoma čo pomôže nejaký parazitex či ako sa to volá keď človek má rozvrátené celé trávenie...často si to neuvedomujeme ale svojím životným štýlom si často rozvraciame zdravie...aj keď ani nechceme v podstate. Preto je potrebné dostať do žalúdka baktérie, ktoré sme si my naším životným štýlom zničili. ;)

naturatoma

ahoj znama mala podobny problem..vies co to nakoniec bolo? len nejake parazity, mala mesacnu kuru s parazitexom a zlepsilo sa to a hnacky uz mava len sporadicky. tiez jej doktorka hovorila ze je to od stresu a podobne neurcite "diagnozy"..

erikalahka

Hnacky su zakerne, pretoze mozu signalizovat aj nejaky vazny problem, preto nie je dobre ich podcenovat. Ak sa casto prejavuju tak je potrebne to riesit pretoze zrejme nieco s travenim nie je v poriadku, dalsim podobnym problemom je aj zapcha. Ked clovek ma taketo problemy a opakuju sa tak je dolezite zacat si davat crevnu mikrofloru do poriadku aby zaludok nadobudol stratenu rovnovahu.