Zdravim vsetkych, chcela by som sa poradit respektivne aby mi niekto vysvetlil ako prebieha check in.Takze pekne poporiadku doteraz sme cestovali s emiratmi airlines z viedne do dubaja tak ze cestovka nam poslala letenky uz aj s rezervovanymi miestami na sedenie prisli sme na letisko isli na odbavenie s tymi vytlacenymi letenkami co nam cestovka poslala a vsetko prebehlo ok tam na letisku nam robili check in.Chceli sme to aj tento krat tak spravit ale naskytol sa problem ze emiraty uz pytaju peniaze za rezervaciu sedadla miesta, ale ked sa urobi check in 48 hodin pred odletom tak sa daju rezervovat miesta bezplatne.Ten check in spravi cestovka uz sme sa rozpravali.Ale moja otazka znie ako je to po tom checkine cez internet musime mat vytlacene letenky?Ci ako budeme postupovat na letisku kam mame ist.Budem rada ked mi to niekto vysvetli do podrobna.Dakujem za pomoc
Letenka
Ahoj, takze checking sa robi vacsinou 32 hodin pred planovanym odletom. Vytlacenu letenku alebo ked mas smartfon po novom sa zu ta "letenka" da poslat do telefonu sms spravou sluzi NATO aby si sa dostala cez branku ku gatovym odletom. Musis kod pridrzat a pusti ta to donutra. dalej mas zu dopredu rezervovane miesto v lietadle. Pri niektorych spolocnostiach sa zu za rezervaciu plati pokial neprijmes im pridelene miesto.s pozdravom :)
kazda letecka spolocnost to ma trochu inak a este k tomu tie podmienky kazda meni pravidelne, ako sama vidis, takze tazko ti vysvetlit vsetko do detajlu. Vo vseobecnosti staci dodrzat jednoduche instrukcie a vacsinou treba letenku aj vytlacit a zobrat so sebou na letisko, ukazuj ju vsade, kde ukazujes pas a nic nemozes pokazit