Zdravim vsetkych, chcela by som sa poradit respektivne aby mi niekto vysvetlil ako prebieha check in.Takze pekne poporiadku doteraz sme cestovali s emiratmi airlines z viedne do dubaja tak ze cestovka nam poslala letenky uz aj s rezervovanymi miestami na sedenie prisli sme na letisko isli na odbavenie s tymi vytlacenymi letenkami co nam cestovka poslala a vsetko prebehlo ok tam na letisku nam robili check in.Chceli sme to aj tento krat tak spravit ale naskytol sa problem ze emiraty uz pytaju peniaze za rezervaciu sedadla miesta, ale ked sa urobi check in 48 hodin pred odletom tak sa daju rezervovat miesta bezplatne.Ten check in spravi cestovka uz sme sa rozpravali.Ale moja otazka znie ako je to po tom checkine cez internet musime mat vytlacene letenky?Ci ako budeme postupovat na letisku kam mame ist.Budem rada ked mi to niekto vysvetli do podrobna.Dakujem za pomoc
Check in poradit
Bublii dakujem za odpoved, ale si myslim ze toto je verejne forum tak mam pravo sa opytat na cokolvek co ma zaujima.Ludia tu riesia tiez rozne problemy a neodpisuju mu vzdy ze vyhladaj lekara alebo chod za psychologom.Ja som chcela poradit s checkinom aby som vedela dopredu co ma caka.Viem ze sa mozem opytat cestovky ale chcela som vediet aj nazor ludi ktori viac cestuju aby mi poradili.Nemyslim ze tim niekoho obtazujem.Len tolko a vdaka za odpoved
lenka, už to tu ľudia písali, že každá letecká spoločnosť to má inak. Smeruj svoje otázky do cestovky, nie sem. Každopádne, vytlačiť si môžeš všetko - ja chodievam s vytlačenými letenkami, poistením atd. Zatiaľ som vždy potrebovala len palubný lístok a ten mi dali až na letisku.