Nedovera vo vztahu

Príspevok v téme: Nedovera vo vztahu
smutnafrajerka

Zdravim. Toto bude asi zvlastna tema, ale rozhodla som sa skusit napisat a spytat, aky mate nazor vy.
Ide o to, ze s kamaratkou by sme mali ist o dva mesiace do zahranicia na predlzeny vikend. Hovorila som to priatelovi a tomu to nevadi. Aspon tak mi povedal. Ale zacal mi vycitat, ze keby je to naopak, ja sa idem zblaznit. A to je naozaj pravda. V tomto som ako totalny prokrytec a bojim sa velmi ho niekam pustit s kamaratmi. Respektive, nie ze pustit. On chodieva casto a ja tiez len tak von so svojimi kamaratmi. Ale tak na celu noc alebo nieco, to ani jeden. Take historky som pocula o jeho kamartoch ako podvadzaju a chodia do drdelov a podobne...po tomto vsetko mam strasne nervy, ked mi povie, ze s nimi che niekam ist na dlhsie.napriklad do zahranicia alebo na chatu. Hned si na vsetko spomeniem a mam neskutocne nervy. A ano, neverim po predchadzajucich skusenostiach a vdaka tym historkam uz asi nikomu :( Da sa to nejako vyriesit? :( Ja ked som s kamatkami, vsetko je slusne, neopijame sa, nebalime, neflirtujeme, nevymyslame hluposti :/

abcdefghijklmno

inak celkom sa mi podarilo vypozorovat, ze vrana k vrane sada co sa tyka priatelstiev. to, akych ma clovek kamaratov, podla mna o nom naozaj vela vypoveda. ak ma niekto natolko nizke moralne vnimanie, ze mu nevadi, ked jeho najblizsi kamarati podvadzaju frajerky a chodia im poza chrbaty do bordelov a podobne, tak pri takomto spravani skonci pravdepodobne skor ci neskor aj on.

Iiiii

Z tohto si treba brať príklad:-)
Príde dedko s babkou do rýchleho občerstvenia a dedko si objedná jeden veľký hamburger, ale babke neobjedná nič. Neďaleko od nich sedel šofér kamióna, prišiel k nim a hovorí: pane, keď nemáte peniaze, tak ja objednám ten hamburger aj Vašej pani. Dedko mu na to hovorí: nie, nie je to potrebné, ja zjem polovičku a tú druhú dám svojej žene, my sa vždy o všetko delíme. Nič, tak ten šofér na chvíľu odišiel a sledoval ich aj tak ďalej. Dedko zjedol polovičku a dal ju babke. Babka sa na ten hamburger len pozerala a nejedla ho. Tak ten šofér k nim prišiel znovu a hovorí: pani, prečo nejete ten hamburger? Tu už sa babka napálila a hovorí mu: do kelu, čo je Vás do nás? Musím len počkať, kým mi dedko vráti moje zuby.

a_dr1a

Ono je to tak, ze keby ta chcel partner podviest, nepotrebuje na to ist prec na cely vikend na chatu ci kamsi prec do zahranicia. Proste odide rano ako vzdy do prace a pritom moze smerovat s milenkou ci nahodnou znamou do hodinoveho hotela, motelu ai. Chapes co ti chcem tymto povedat? Ak sa niekto rozhodne podviest, tak to proste urobi. Nezalezi na mieste case. Je to iba o vzajomnej dovere. A ver, zeny maju silne radary tusaky citaky zmysly co sa nevier svojich partnerov tyka)