Prespím si život

Príspevok v téme: Prespím si život
Ebelin25

Dobrý deň, mám taký problém že stále len spím a neviem už čo s tým mám robiť. Potrebujem si práce robiť do školy, učiť sa ale to nejde lebo nemám kedy. Chodím spávať okolo 3 a cca o 7 vstanem. Idem do školy kde sa mi chce spať ale vydržím to až domov. Doma si pospím poobede niekedy aj 5 hodín. Potom som chvíĺku hore, možno tak 2 hodinky a zase idem spať. Zobudím sa okolo takej 11-12 a už mi spať nejde. Ale musím si lahnúť nasilu lebo v škole by som bola zase unavená a podarí sa mi zaspať aj o 3. X krat som sa snažila tento svoj režim napraviť ale vždy mi to tak vychádzalo že som cez deň bola unavená a v noci čulá. Lenže bohuzial nemôžem byť celú noc hore, to by som v škole potom nevydržala. Žiadna tabletky som nikdy nebrala, zisťovali mi aj ochorenie štítnej žlazy ale nič sa nezistilo. Viete mi niekto poradiť prosím? Nejaký vitamín alebo tabletky ? Alebo proste som len nočná sova a nech robím čo robím, aj tak vždy budem v noci hore a cez deň neskutočne unavená.

Michalov

Dobrý deň, poradil by som Vám melatonín v pravidelných dávkach. Teraz je na trhu silný-odkaz odstránený-

ANGEL-DEMON

no bodaj by sa ti chcelo spať v noci ked prespíš den....
chodievaj pravidelne spat o 20 najneskor o 21 a uvidis ze nebudes mat tento problem... a prace do skoly sa robia pobede ked prides zo skoly a nie ráno o 2 !

Iiiiii

Však svoju nevýhodu by si mala vedieť dokázať zmeniť na výhodu. Ak máte niekde v blízkosti napr. hrad, tak by si tam mohla chodiť po nociach strašiť, ako hradná pani. Jedna sviečka a jedna biela plachta nestojí až toľko:-) Prilákala by si turistov a máš biznis jak hrom.