Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nekončiace bolesti brucha

Príspevok v téme: Nekončiace bolesti brucha
Atac

Zdravím,už neviem na koho sa obrátiť,tak to skulšam tu.2 roky som trpela závažbou formou anorexie,kedy som jedla naozaj max 100kcal za dva dni a hrozne som si tých rozhádzala trávenie.Najprv som trpela zápchamy,potom som začala užilvsť preháňadlá vo veľkom.Metabolizmus už mám zrýchlení,pribrala som kolko som potrebovala ale to trávenie..Jem normálne -sle zdravšie aj keď jem oleje,múku,nejem maso.Sladkosti nejem extrémne vela ale dám si.No neustále mám problém so žalúdkom a črevami.A je to len horšie.Posledné dva mesiace som nevstávala po 5 ráno,budím sa na neskutočný tlak v črevách,bolesť,plynatosť často aj pocit na zvracanie a potreby ísť na veľkú.Nevypotrebujem sa len na jeden krát,musím ísť za ráno aj 5x,s bolesťou a najprv býva stolica tvrdá a potom až tekutá.Cez deň to zvyčajne ustúpi,ale večer mám zas bolesti.Lekárkine stanovisko "máš to z Ppp budeš to mať do dospelosti ja s tým nič nespravím" .Často mávam "zaplnynované" brucho už večer,bolí ma a tlačí,ale nič z tým nespravím.yneviete mi niekto poradiť?

Monika 17

Odporúčam gastro vyšetrenie aj kolno. Ak je v poriadku zmeniť stravovacie návyky--veľa bielkovín--kyslomliečne potraviny, probiotické tabletky.