Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Muži, prosím skúste poradiť

Príspevok v téme: Muži, prosím skúste poradiť
milady_lu

Môj priateľ má pravdepodobne sexuálny problém. Bol u urológa, ale ten povedal, že je všetko v poriadku, ale jemu sa to nezdá.
Prvým našim problémom je, že, keď si dá kondóm, penis mu klesne (iná ochrana je vylúčená a ja máme obavy ísť naostro) a k tomu má vraj veľmi citlivú špičku penisu a bolí ho to, niekedy už len vtedy, keď si ochranu dáva. Zatiaľ sme sa kvôli týmto problémom nemilovali. On to vzdá po niekoľkých pokusoch. Pýtala som sa o radu kamarátky a ona mi povedala, že to bude len horšie, lebo, že aj pri milovaní bez ochrany pri vniknutí je vysoká šanca, že mu zase klesne, lebo má citlivý žaluď. A vraj si to s ním nikdy preto neužijem. Je to pravda? Ako by si dal tento problém vyriešiť? Muži, máte s tým skúsenosti?
Ďakujem za odpovede.

kktkkt

ak sa bojíš otehotnieť vyskúšaj pharmatex :D s tým žijeme už dlhú dobu s priateľkou a nič :P je tam menšia šanca na otehotnenie ako s kondomom + je to príjemnejšie

milady_lu

kurnava: Tak ako ho poznám, on určite nebude brať viagru. No dobre, môže to byť psychického pôvodu, len problém je aj to, že on to mal aj u predošlých partneriek. Tiež nechápem prečo to hneď neriešil. On stále tak uvažuje, že určite žiaden problém nemôže mať, tak ja neviem.

kurnava

Mozno sa mylim ale mne sa stalo este na zaciatku ked sme sa spoznavali, prva noc dopada katastrofalne , mal som taky stres ze sme sa snazili celu noc a nic , hotove nestastie, utekal som iba za sexuologom a predpisal mi viagru, nechcem ti radit toto, ale to bolo len aby som proste zahnal tu obavu co sa casto muzom stava, potom to slo v pohode ale trvalo nejaky cas kym som si zvykol bez tabetiek , teraz si to uzivame naplno , vedel som ze je to iba psychika , dnes sa tomu iba smejem , ale vtedy to bolo ozaj vazne.Mozno jeto ozaj iba v hlave nejaka obava napetie, casom sa to strati.

milady_lu

kurnava: fuu, tak toto som už priateľovi veľakrát urobila a tým to všetko skončilo, nič viac sa ďalej neuskutočnilo. Nechápem, kde robím chybu...

kurnava

Mne tiez obcas nechce stat , niekedy som unaveny ,prechladnem a tak ale moja priatelka to riesi hned , jednoducho mi ho vyhoni, skus to bez hanby pekne pomaly sa snim pohraj z citom a uvidis sposznas jeho hranice, ako sa povie muchy mu vychytas.