Tyran a manipulátor vo vzťahu

Príspevok v téme: Tyran a manipulátor vo vzťahu
Norikas

Dobrý deň, stretli ste sa niekto so psychickou manipuláciou a tyranstvom v partnerstve? Vadí mu všetko, ako žena varí, ako žehlí, ako sa oblieka, neustála kritika, ponižovanie, zhadzovanie. Pritom on neurobí nič, nen pri pc sedí po práci, to je všetko. Ja pracujem a popro to sa starám o domácnosť atd., ale všetko je zlé, podľa neho ani nakúpiť neviem, pritom on je schopný v obchode kúpiť akurát tak pivo a podať tiket na športku. No proste na hlavu to celé je, výsledok je, že žena potom naozaj hľadá chybu v sebe a je už na dne a v strese z takéhoto muža, ktorý sa pozerá aj na to ako mieša polievku a aj to je zlé, pritom zje všetko, ale potom povie, že to bolo zle pripravené. Do všetkého by dával múku, párky a nezdravé veci.

sonucka33

Ja som zazila, nie je to lahke odist od manipulatora. On presne vie ako potom prejavit lutost, vyhrazal sa samovrazdou a mame deti. Nakoniec sme sa ale rozviedli, dlhsie to vsak trvalo pokial som dozrela na definitivny koniec.

Sejla

veru u mna som sa nestretla, lebo taky chumaj by u mna daleko nepochodil... Mne len raz skritizoval chlap jedlo, aj to bol talian a sef kuchar, ale potom nedostal najest. Suhlasim s ostatnymi, neni co riesit, utekaj od neho

sitrapna2

Co ta pri takom kkotovi drzi ? Ak nemate deti, tahaj od neho, ak mate zbal aj decka a tahaj od neho aj s nimi. Ak nie dockas sa aj pravidelnej bitky a moze to mat aj horsie nasledky tomu ver.

Ronald879

Norikas, otazka zneje preco mu to trpis ?
Zrejme si je tebou neuveritelne isty a prestal si ta vazit. On ma rad zrejme len samého seba a riesi si svoj prazdny zivot vecnym kritizovanim a ponizovanim.
Najprv sa s nim skus otvorene porozpravat. Pokial to nebude nikam smerovat, tak proste je to iba na tebe. Skus ho postrasit, neuvar mu, neoper mu ..........
A pokial neuvidis ziadnu zmenu .......
Proste nie je spravne byt s clovekom, ktory si ta nevazi.
Vela stastia, drzim ti palce.