Zapálený necht

Príspevok v téme: Zapálený necht
Lomena

Potrebujem pomôcť a Vaše rady.
Som pracovné činná a PN si nemôžem dovoliť lebo len nedávno som sa z nej vrátila do práce.To by nebol až taký problém ale nenormálne sa bojím bolesti a lekárov.Tento môj nechtový problém trvá už 2 týždne a nezlepšuje sa aj keď v to dúfam.Bojím sa,že sa infekcia rozšíri a bude z toho väčší problém ale veď je to iba zarastený necht. Skúšala som ten kúsok nechta vybrať veľa raz ale neúspešne.Každý večer si ho natieram harmančekovou masťou.
Máte nejaké skúsenosti s takýmto problémom?
Ďakujem vopred za rady

BMW1991

Ahojte, ja som mal zapalene obidva nechty koli zlemu zastrihovaniu.. Viac ako dva roky som trpel a vobec sa to nevyliecilo. Skusil som viacero masiciek z lekarne, ale jedine co naozaj pomohlo bol dezinfekcny sprej Dermatico zo stranky www.zarastenynecht.sk

Velmi doporucujem vsetkym co sa trapia s tymto neprijemnym problemom. Dusan

Natal00000

Aj mne sa stalo ze som mala zarastený necht... V radách som našla že je na to dobrá cibuľa... Nechcela som tomu veriť ale skúsila som si krúžok priložiť a odviazať na noc. Ráno som sa zobudila a nič nebolelo.. Necht som už len bezbolestne odstrihla. Skus mne to pomohlo veľmi.

Ichtyol mast1

Prave sme to doliecili synovi.Akoby som jeho palec videla.
Kup si ichtiolovu mast v lekarni.Je to cierna mast ktora lieci zapaly a vytahuje hnis.
Natriet 2x denne a zabalit.