Ahojte chcem sa poradiť ako sa mám zachovať. Mám 20 a môj priateľ má 28. Milujeme sa a všetko je skvelé ale môj priateľ je veľmi veriaci a nesúhlasí s používaním akejkoľvek antikoncepcie. Trvdí, že je to proti prirodzenosti a proti Bohu, a že ak má dieťa prísť, tak príde. Prvý sex sme mali pred pár mesiacmi. Mohol byť až po svadbe. Možno mi vadí trochu aj to, že za 6 mesiacov sme mali sex 4 krát. Fakt neviem čo mám robiť
na dieťa je priskoro
bubli ma pravdu na tvojom mieste beriem antiku a neriesim to...
Bubliii no preto tak skoro aby si mladenec mohol s cistim svedomim zapichat...
celkom ale nechapem naco si si ho brala ked nechces deti.. ono si myslim ze ej to idealne v tvojom veku... nevies ake budete mat deti a v 30 byt hore celu noc par krat po sebe neni nic moc
celebrita FB, z čoho máš dlhy?
teraz som si až prečítala.. vy už ste zobratí?? prečo preboha tak skoro?
Pozri lenka, fakt si ešte mladučká, na deti máš čas. On sa už zrejme cíti, ale to nie je dôvod, aby si sa teraz ty musela obetovať. Normálne mu vysvetli, že v tomto máš hlavné slovo TY - on to dieťa nebude nosiť, rodiť, kojiť a venovať sa mu 24/7. Antiku predsa môžeš brať aj tak, aby o tom nevedel, je to tvoje telo, takže rozhoduješ sa ty. Ale jeho náboženský postoj je podľa mňa chorý a ja by som teda s takýmto človekom ozaj nemohla byť... hlavne žiadne záväzky, kým si nie si istá, že toto je človek, s ktorým chceš byť na celý život!!
Tak ja som vždy mala taký názor (ale to je len môj názor), že sex patrí do vážneho vzťahu a mali by ho mať len dvaja takí, ktorí sa neboja finančne zvládnuť dieťa. A kto nechce decko, nech nesexuje. A hotovo. Lebo niekto môže byť na dieťa finančne pripravený už v 25 (žena, ktorá nikdy neštudovala VŠ, od 18tich tvrdo a ťažko pracovala v zahraničí, našetrila na byt, nikdy ju neokradli žiadni poisťováci, žiadne zdravotné poisťovne, žiadne banky v podobe nevýhodných úverov a kreditných kariet, a podobne...) a niekto nemusí byť na dieťa finančne pripravený ani v 36tich, hoci sa tak veľmi snažil, lebo ho napriek tvrdej ťažkej práci pookrádal kde-kto o prachy a 5OO€ mesačne dáva na dlhy, žiadny majetok, žiadny výsledok ako ja. A neznášam vetu:"Mohol by som ťa niekam pozvať?" Koľko stojí káva v cukrárni? Tri Eurá? Ja rozhodne nie som typ, čo za tri Eurá predá svoju poctivosť. Nezáleží, komu. A pokiaľ nebudem mať našetrené na vlastný byt a na minimálne dva, tri roky ničnerobenia (žitia bez práce, lebo bábätko treba z niečoho chovať), tak žiadnemu chlapovi škatuľu neotrčím. Keď mi bolo súdené mať deti, tak sa moja smola vo finančnej oblasti už konečne skončí, našetrím na byt a potom môžem urobiť aj dobrý skutok, že zachránim bezdomovca a vezmem si ho za muža. ALe bude musieť sekať dobrotu. Narobiť deti a starať sa o ne doma, nech nemusia do škôlky chodiť a nech sa nenudí chlap doma. A pracovať budem ja a prachy zarábať budem ja. Bývať v BA a pracovať vo Viedni, tak si to predstavujem. Byť finančne závislá od chlapa? Ja? Neprichádza do úvahy! A decko môžem porodiť aj v 45. Aj tak vyzerám o 10 mladšia. Ak by to nevyšlo, tak splatím dlhy, našetrím na veno a idem do kláštora. Neznášam namyslených sebavedomých bohatých chlapov, nervákov a všelijakých takých, čo si myslia že budú so ženami zametať. Mne sa vždy páčili zakomplexovaní s nízkym sebavedomím a bez peňazí to, že som si nezaložila rodinu, mi nemôže nikto vyčítať. Jediné, čo viem, je, že už nikdy nepodpíšem akúkoľvek zmluvu, v ktorej by som za zaviazala niekomu niečo mesačne platiť po dobu xy rokov. Lebo ani mne mesačný príjem nikto nezaručí a kvôli chorobnej žiarlivosti rakúskych nóbl paničiek, ktoré si myslia, že im chcem starých chlapov prebrať, prídem takmer o každú prácu. Darmo som usilovná a snažím sa. Čo by som dala za to, keby mi niekto dal tú šancu zamestnať sa na dlhé roky na plný úväzok niekde? Bez toho, aby si o mne myslel, že som retardovaná štetka, čo prišla tej a onej rakúskej nóbl paničke starého chlapa prebrať? LEbo ktorá chorobne žiarlivá žena je normálna, tá sa nie svojmu chlapovi bude na ksicht pozerať, keď čumí na mňa. Lebo keď sa starému chlapovi páči moja tvár, on bude chlípne čumieť. ALe keď je normálna, mne sa bude do tváre pozerať, aby vedela, či chlípny pohľad opätujem, alebo nie. A to neurobí žiadna, aby sa mne do tváre pozerala. Nikdy som sa na žiadneho chlapa starého rakúskeho nepozrela kurevským pohľadom, a predsa ma z každej roboty nespravodlivo vyhodia. Pozerajú na mňa ako na masovú vrahyňu, lebo na otázku:"Máš muža a deti?" odpovedám: "Nie." Niekedy som tak zúfalá, že by som si tie dlhy išla radšej do väzenia odsedieť. Áno, radšej tam jak do vzťahu s hnusným namyslencom, pracháčom. Ale to som ja.
ANGEL-DEMON zle sme sa pochopili .. sex bol az po svadbe! :) a viete ono sa lahko povie najst si ineho partnera ale ja ho milujem
problem je to ze ty si este velmi mlada a on uz ma na dieta aj vek cize to berie uplne inak ako ty.
ale tr*t*kať pred svadbou mu nevadí???? magor!
ja takychto fanatikov nemusím.. by som ho poslala do pííp..
vy dvaja si bohuzial nesedite... mal by si najst ine dievca take ako on...