Ahojte, neskodi takato masturbacia? Myslim prúd vody na citlivé miesta...Nenici to velmi PH posvy? Dakujem :)
Masturbácia v sprche
Ide o to, čomu veríš ty sama. Ja verím tomu, že za dobré skutky dostanem odmenu a za zlé trest. A od mojich 18-tich rokov je tomu tak a nesťažujem sa. Aj tie odmeny, aj tie tresty boli a aj budú asi fakt sila:-) Prišiel som na to, že všetko s mierou. Existuje nielen tá zlá karma, ale aj tá dobrá. Tomu nielen verím, ale som o tom hlboko presvedčený. Nie je to práve ten luxus ako bývať na zámku, ale je to o inom. Preto má zmysel robiť charitu.
Neviem, či je alebo nie je m. hriech, ale tie wet dreams sú v porovnaní s m. oveľa lepšie, kvalitnejšie a majú lepšiu grafiku:-)
Life is a sin.
možno, že ani vôbec nemala schopnosť vidieť budúcnosť, ale mala schopnosť poznať minulosť.
Hej nepochopili sme sa. Ona neveštila ľuďom. NEmala odkiaľ vedieť, o ktorej hodine a v ktorý deň to bolo. Lebo ja som sa s tým nechválila v robote nikomu. A nechodili za ňou ľudia si dávať veštiť zadarmo, nehovorila nikdy nič ľuďom ohľadom budúcnosti. Mne len tú jednu vec povedala ohľadom MINULOSTI a povedala mi to medzi štyrmi očami a veľmi potichu, aj dala pozor, aby nás nikto nepočul. Preto to nezneužila, iba mi chcela pomôcť.
Čiže si poznala svätú ženu s vešteckými schopnosťami? Aj keby tie schopnosti mala od Najvyššieho, tak ti nič nemala povedať, mala si to nechať pre seba. To, čo spravila, bolo zneužitie jej schopností a pravdu povediac na to skôr prišla tým, že použila logiku ako tým, že jej to nejaký duch povedal. Koľkokrát sa v Biblii píše o kontakte človeka trebárs s anjelom? Trikrát? A ona je tá štvrtá? Nikto nemá právo vstupovať do tvojho svedomia.
Nech si pokojne robí aj naďalej grátis, ľudí bude mať toľko, že sa z toho buď zblázni alebo umrie na vyčerpanosť. Preto berú tí ľudia nejaké peniaze a nie preto, aby ľudí okrádali, ty super-clever human.
Ja som to voľakedy robila skoro pri každom sprchovaní. To bolo to, na čo som sa najviac tešila :) Raz som pracovala v jednom hoteli, kde som mala šéfku, ktorá bola veľmi silno veriaca. Mala jasnovidné schopnosti, vedela čítať moje myšlienky, pozrela sa mi do očí a vedela o mne všetko. Bývala som vtedy v podnájme. Nie v hoteli. Ona ale jasnovidné schopnosti nevyužívala pre veštenie a pre okrádanie ľudí o peniaze, ale preto, aby pomohla ľuďom lepšie po kresťansky žiť. Raz sa ma medzi štyrmi očami opýtala, čo som robila v ten a ten deň o tej a tej hodine s touto rukou, s týmito prstami... ja som zostala úplne v šoku, lebo som nechápala, odkiaľ to vie. Nepovedala som nič a ona, že nech také veci nerobím, lebo je to veľmi ťažký hriech. Odvtedy som s tým prestala a už to nerobím.
Mam 24.
ničí a kolko máš rokov?