Ahojte.Potrebovala by som poradiť čo robiť so svojím ex...chodili sme spolu takmer pol roka (ano viem nieje ro az tak dlho) a on sa so mnou len tak rozisiel. Nepovedal mi ziaden dovod. Samozrejme ma to zasiahlo a snažila som sa cez to prejsť...ale zacal mi tyzden po tom pisat ze mu chybam a ze ma chce späť. Tak ma obmäkčil a pristupila som na to ze sa dame dokopy znovu. A on sa z nicoho nic urazil (je velmi urazlivy) a vykaslal sa na mna...to bola dalsia rana na mojom srdci. A presne tato vec sa stala dalsich 3krat az sme sa predvcerom dohodli ze sa sttetneme lebo mi zase pisal ze ma chce späť a tak....uprimne uz som mu az tak neverila samozrejme. A ked sme sa stretli...moc som toho na zaciatku nepovedala lebo som bola v strese a nechcela som nic pokazit....ale pri prechadzke v parku si ma zrazu otocil k sebe a ja som nemohla odolat a ked sa ku mne zacal naklanat tak som tu pusu dala.Ale iba taku tu obycajnu. A to sa stalo asi este 2krat....potom sme sa uz museli rozlucit a...chcela som ho objat ale nejako nevydalo mo nejako....a zase je na mna urezeny lebo sme sa nebozkavali....ale ved to sa neda po 4 mesiacovg od rozchodu len tak....a nerozprava sa so mnou. A ja uz som zufala
Moj ex ma psychicky ničí
Nechápem ako niekto môže byť taký bezcitný
moja a ty máš kolko rokov...??? 15 ??? ja by som ho poslala do pi*i ! stručne... nech si najde nejaku inu handru s ktorou sa bude natahovať! ty nemas ziadnu sebauctu že????
bože ja nechápem ako možu byť daktoré ženy také...až také!!! sprosté?!
no, myslim, ze je to aj naopak. poznam nejakych celkom inteligentnych chalanov a stacia im take vypatlaniny, ze obcas by som chcela byt svedkom ich rozhovorov, lebo si to neviem predstavit..
Tiež ma zaujíma, to čo ostatných v tejto téme:
ČO VY ŽENY VLASTNE VIDÍTE NA VYPATLANÝCH MAGOROCH?
Asi si každá myslí, že práve ona dokáže chlapa zmeniť a keď to nevyjde, tak potom nadávajú na všetkých chlapov aké sú to svine.
Vy ženy ste fakt divné tvory.
nikdy nepochopim co su tie baby zac. to musite teda uznat ze len malo chalanov robi taketo chujkoviny. sem tam sa najde aj medzi nami magor ale u zien je to takmer pravidlo - cest vynimkam. toto su tak trapne a detinske prejavy, ze mam pocit, ze zeny nejako strasne neskoro dozrievaju. a castokrat tu citam aj od zien v pokrocilom veku ze sa spravaju ako totalne pubertiacky.
co tu vlastne chces na tomto fore aku radu, ked si sama seba vobec nevazis, nechas sa oklepavat zjavne primagorenym zmrdom co si mozno z teba len striela alebo je rovnako nevyzrety ako ty. tak ked sa ti to tak paci tak sa v tom cvachtaj dalej a sem nepis, lebo ved nikto normalny ti tu neda inu radu len aby si sa na neho vyprdla.
tiež nechápem, z čoho si zúfalá. Na tvojom mieste by som sa viac s takým magorom nestretla, a nie že sa ešte bozkávať..
a z coho si zufala? z toho ze nie si s totalnym debilom, ktory sa s tebou len hra a vyuziva ta? to ti je luto?