Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neviem ci ho este chcem

Príspevok v téme: Neviem ci ho este chcem
Lila15

Ahojte, mam taky problem..uz dlhsi cas. Mam vztah s mojim priatelom (ja 17, on 18r. )uz cez 4 roky,lenze nie uplne normalny. Spoznali sme sa totiz cez internet,konkretne cez pocitacovu hru. Pocas prvych 2 a pol roka sme si len pisali..obcas mi vtedy ani nepisal,lebo hraval hry,ale inak sme si dost sedeli. Ku koncu sa u neho nieco zmenilo, zacal sa mi viac venovat,viac mi pisat,uz ani moc nehraval,daval mi svoj cas,dokonca sme konecne aj zacali volavat (predtym sa furt akoby vyhovaral ze nemoze,nema mikrofon a tak). Hovory boli tiez super, vedeli sme pokecat. Vtedy sme sa cez leto rozhodli stretnut. Prisiel z celkom velkej dialky za mnou. Vtedy ma prvykrat celkom zarazila jeho postava. Nie je moc vysoky, len kusok nado mna a je velmi chudy. Ten den nebol prilis idealny ,lebo ma to dost trapilo, ale stretli sme sa zase, vtedy uz som si zacala zvykat. Takto sme sa stretali kazdy tyzden,aj po prazdninach. Stale sa stretavame doteraz. Lenze posledneho polroka ,roka ma zase velmi trapi jeho vyzor. Uz pred vyse rokom mi vravel ze cvici,len vtedy to nebral tak vazne,sam to vravel. Pred polrokom zacal poriadne,aj jest, kedze som mu dala najavo ze mi to vadi. Samozrejme ma to tesi,len neviem.. stale na nom hladam chyby, okrem fyzickych,aj psychicke. Ked sme spolu stava sa ze proste zosmutniem, on najprv sa pyta co sa deje, a potom zvacsa zisti sam,ze zase kvoli nemu, to urobi aj jeho smutnym a potom sme obaja takito..ale co sa tyka ineho, velmi si rozumieme ,zasmejeme sa, s nikym inym si tak nerozumiem. On ma velmi lubi,robi pre mna vsetko,len ja.. som akoby povrchna.. casto sa pytam ci ho este milujem, vztah s inym si ale neviem predstavit. Jemu chybaju tie stare casy ked nam bolo dobre , vtedy som to tak moc nebrala sice ma to tiez zvyklo trapit,len teraz to davam najavo. On sa snazi, len..neviem sa toho zbavit. Akoby som chcela aby bol dokonaly. Co si o tom myslite?

ANGEL-DEMON

nechces ho a nikdy! si ho nechcela... si s nim nasilo a zjavne len preto aby si s niekym bola... primitivne, trápne...

ANGEL-DEMON

to je tak ked v hocijakom chlapovi automaticky musis vidiet svojho buduceho muza.... Mne ked niekto nie je sympaticky, bohuzial.. to keby som mala "riešiť" všetkych resp. so všetkymi chlapmi ktorych poznam...tak neviem...
to že sa stretneš s nejakym chlapom ťa nezaväzuje ze to musi byť tvoj muž, ze si ho musis zobrať... ja neviem čo tu vobec riesiš...

Debil 67

Títo ludia podomnou ti to povedali radsej nepriamo aby ta neurazili ale ja, ako vzdy, to poviem narovinu. Si piča. Hras sa s nim ako s hrackou. Chalan je naivny ale snazi sa. Rada by som videla tvoju postavu..

a_dr1a

Myslim si, ze vzhladom k tvojmu veku, by si s nim nemala ostavat. Lebo cim to budes predlzovat, tym to bude pre toho chlapca horsie. On je do teba skutocne zalubeny, ma ta rad, meria kvoli tebe dialky, meni sa na tvoj obraz aby ti vyhovoval pacil sa ti, ai. Ty by si vsak zakazdym na nom nasla dake chyby a nedostatky. Ty tiez zrejme nie si ideal idealna bezchybna, ale on ti nikdy nic nevytkol nepovedal. A tu je zasadny rozdiel medzi vami. On lubi, ty nie. Nechaj ho radsej ist svojou cestou. Aby tato skusenost s tebou mu nenarusila vztah k dalsim zenam, prip.dalsie vztahy citove naviazania sa do buducnosti. Clovek sa vekom meni. Teraz je pre teba vzhlad gro podstata, je pre teba dolezity. Neskor, az neskor prides na to, ze vzhlad sa prilis precenuje. Pre vztah zivot lasku zdielanie ai su dolezite ine priority. Ale to vsetko prichadza az vekom. Rozhodni sa spravne a mudro. Ty si este len na zaciatku svojej cesty. Postretas este vela chlapcov muzov. No tych skutocnych Muzov je malo. Ako aj skutocnych Zien

Sergey

myslim si ze ho jednoducho nemas rada. beries ho ako priatela a to na vztah medzi chalanom a babou nestaci. fyzicky ta nepritahuje, ale je ti luto ho zranovat. lenze, mila zlata, s tym s kym chodis sa musis dobre citit aj fyzicky, musis sa na neho tesi, byt stastna ked ta objime, tulit sa k nemu s laskou a nie vnimat jeho telesne nedostatky. ked je to takto, sotva sa z toho casom vyhrabes. a koniec koncov preco by si mala pokracovat vo vztahu ktory nie je ten pravy? si sice este mlada a casu mas dost, ale tento vas vztah velku sancu na uspech nema. radsej to co najskor zabal, vysvetli mu otvorene o co sa jedna, ze to nie je laska, skor z tvojej strany priatelstvo, zvyk a lutost. mozno bude chlapec chvilu nestastny, ale potom to preboli. sklamanie v laske je sucastou nasho zivota, na tom sa vsetci ucime.
ak by teraz aj pribral a mal postavu ako filmovy herec, neskor ti bude na nom vadit nieco ine. lebo to nie je len o postave, ten chlap ti skratka fyzicky nesedi, nepritahuje ta. a tak to bude na 99 percent aj nadalej. tak radsej od neho ruky prec.

neviem111111

myslim si o tom tolko, ze chudak chlapec. nechaj ho tak, nehraj sa s nim, akurat ho dodrbes do celeho nasledujuceho zivota a bude mat problem vo vztahoch, za to ze jeho prva frajerka ani po styroch rokoch nevedela, ci sa jej paci alebo nie.