Skratenie menstruacie

bzzzzz

mamba. si myslis ze ti to pojde len tak, na prvy krat?
Organizmus si na to musi zvyknut. pisala som ze to tak robim uz asi tri roky, a tiez nemas taky organizmus ako ja , tak tvoj to bude brat mozno inak ako moj.tak sa nerozculuj. je to rada, nemusi to pomoct kazdemu

bzzzzz

regina. staci ked si das prvy den jeden poharik a na druhy den zas. malo by stacit ked si vystavis polovičku citronu. dufam ze zaberie

regina

bzzzzzz : daaaakujem moc pjekne za radu :) a kolko toho citronu? to si davas ten napoj kazdy den a do vody jeden citron alebo jako? bo neviem v akom mnozstve aby tam nebola ta zrazenina... daaaaakujem moooc

bzzzzzz

Baby, možno by som vám pomohla. .Ja na utišenie bolesti a skratenie kramov pouzivam citron. Nalejem si do maleho poharika studenu vodu a vyzmykam tam stavu z citrona, ale ked nieje tak aj citrodeko. Pomaha mi to. Robim to uz asi 3 roky. ale nedavajte si tam moc citronu, aby sa vam tam dole neurobila zrazenina. Kramy mi trvaju nanajvys 5 dni. na 5 den mi uz koncia ale zato prve dva dni su dost silne.
tak dufam ze som pomohla.majte sa krasne

ninuska_

Ja som teraz tiez potrebovala aby mi to skor skoncilo a jedla som aj tie cítrony ale nepomohlo mozno to nebolo dostatocne mnozstvo.....