prosim vaaas nema niekto nejaky typ na skratenie doby trvania kramov??? suuurne...pls...dakujeem
Skratenie menstruacie
ja stale ked mam kramy a chcem aby mi presli..tak zjem ntak 1 citron na deen a v pohode sa mi zasatavi.ze prejde
bzzzzz daaakujem ti moc, skuusim, vcera som mala poharik tak dam aj dnes a duuufam ze zaberie ;-) dakujem
no akozee nepomohlo mi to!!! zjedla som ich asi tonu a nic..piaty den je tu a furt ich mam,...:(
bzzzzzz : daaaakujem moc pjekne za radu :) a kolko toho citronu? to si davas ten napoj kazdy den a do vody jeden citron alebo jako? bo neviem v akom mnozstve aby tam nebola ta zrazenina... daaaaakujem moooc
Baby, možno by som vám pomohla. .Ja na utišenie bolesti a skratenie kramov pouzivam citron. Nalejem si do maleho poharika studenu vodu a vyzmykam tam stavu z citrona, ale ked nieje tak aj citrodeko. Pomaha mi to. Robim to uz asi 3 roky. ale nedavajte si tam moc citronu, aby sa vam tam dole neurobila zrazenina. Kramy mi trvaju nanajvys 5 dni. na 5 den mi uz koncia ale zato prve dva dni su dost silne.
tak dufam ze som pomohla.majte sa krasne
Ja som teraz tiez potrebovala aby mi to skor skoncilo a jedla som aj tie cítrony ale nepomohlo mozno to nebolo dostatocne mnozstvo.....
mimaaaaaaaaaaaaaa poraad naaam