Prejdla som sa , bolí to

Príspevok v téme: Prejdla som sa , bolí to
Martinkaaaa

Velmi som sa dneska prejedla a boli ma brucho...teda presnejsie vlastne ja mam dlhsie bulimiu a len hladujem alebo sa prejedam a zvraciam LENŽE....ked sa mi v kritickych casoch stava ze grcam niekolko dni po sebe viac krat do dna tak sa mi ten daviaci reflex oslabi a strati akokeby cit a potom ma uz nenapne ani kebyze mi tam niekdo je**e polmetrovy cernosky ko**t... (sorry za vulgarnost ale mam fakt zlu naladu xD )......no len teraz ma boli velmi brucho a potreboo vala by som volaco aby mi vytravilo a aby ma nebolelo brucho, uz som si robila aj 3 caje bylinkove ale prehanadla nepouzivam lebo nemam peniaze navyse na volaky dulcolax ked uz minam dost na moje zachvaty a cigarety (dufam ze to tvrdenie fajcenie zabija neklame lebo sa pojdem stazovat a reklamovat ak to nebude fungovat xD ) ....toto sa bojim ze budem travit aj tri dni :( neviem ani ako si mam lahnut ci na bok ci na brucho.... alebo nejake cviky alebo co...alebo nejake rady ak mate s bulimiou alebo zachvat. prejedanim skusenosti pomooooc :,( .. x,( D:

Anonym132

Lahni si na pravý bok a skrč si nohy. Keď spíš na lavom boku ,može sa ti dostať zo žaludka obsah do pažeraku a potom máš nevolnosť alebo kyselinu. Daj si bystrinku ,alebo glg piva ;)