Šedivenie vlasov

Príspevok v téme: Šedivenie vlasov
Jaime

Dobrý deň, možno to pre vás bude absolútne nezaujímavé, ale mám 17 rokov (som chalan) a už mám šedivé vlasy. Začali mi šedivieť asi pred rokom a odvtedy som si ich našiel +- 20 -následne som si ich vytrhol. Kedže mám hnedé a polodlhé vlasy tak to je dosť vidno a aj spolužiaci si zo mňa robia srandu,že som ako šedivý pes. Som si istý ,že ich mám po mame ,pretože aj ona ich mala šedivé v tak mladom veku. Neviete náhodou niekto, že či existuje niečo čo by mi pomohlo zastaviť šedivenie ??

Defcon

Ja to mam zas po otcovi. Sedivy som bol zhruba od 15 a v 18 som mal vlasy sedive ako dedo. Ale inak pohoda, teraz mam takmer 50 a vlasy mam stale super huste. Navyse pokial sa dobre pamätam, tak sa na to dobre balili dievcata. Ziadny problem, behali a vyzvedali aku farbu som pouzil.-)))
Takze zo svojho domneleho hendikepu si sprav prednost.

Durka

Ahoj; tiez mam sediny asi od 20 rokov a vlasy som si farbit nikdy nechcela no musela som... zial... potom som objavila aktivator farby. Pozri na faceb. najdes ho na stranke Super vychytavky pre domacnost. Tiez prinavracia farbu zvnutra vlasu a aktivuje pigmentove bunky vnutri celeho vlasu. Neviem ako to funguje ale funguje to ;)

booska

ahoj , počul si o Reparex-e proti šedinám? je to šetrnejšie ako farby a nefarbi to vlas iba zvonka ale zvnutra...pozri ich web najdi na google ...nie je to sice tiež trvalý efekt ale vracia povodnu farbu vlasov a nefarbi na tu ktoru si kupiš nejaky odtieň nemusim všetky vlasy natierať tým , je to čira vodička, ktorú si vtieraš do vlasov ku korienkom