Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia stále smutný

Príspevok v téme: Depresia stále smutný
Unhappy

Dobrý deň prajem, 20r.

Potreboval by som vážne poradiť, som typ človeka ktorý sa spolieha hlavne na seba tak sa aj snažím riešiť svoje problémy len mi to začína prerastať cez hlavu tak sa obraciam na Vás....

Vždy som bol hamblivejšej povahy ale nijako mi to neprekážalo lebo hneď ako som sa s niekým lepšie spoznal tak som bol k nemu otvorený... Keď som mal 18 začal som fajčiť marihuanu fajčil som ju 2 roky a vtedy to prišlo. Zmenil sa mi pohlad na svet nič ma absolutne nebaví pomaly ma prestáva baviť žiť strácam v tom zmysel... Hneď ako sa zobudím mám depku a som celý deň smutný. Začal mi robiť problém nájisť si nových kamarátov a hlavne komunikácia snimi. S babami je to ešte horšie pri tých ostanem nervózny a nevydržím sa im ani do očí pozerať. A to je ten hlavný problém čo ma trápi najviac... Skúšal som už všetko prestal som fajčiť, pol roka žijem naozaj zdravo, zmenil som stravovacie náviky, začal som každý deň ráno cvičiť + chodím 5-6x do týždňa do fitka tam sa cítim o niečo lepšie ale ako prídem domov zasa sa mi depka vráti, začnem byť smutný a nemám na nič náladu... Skúšal som znovu marihuanu ale bolo to ešte horšie to nie je cesta... Chcel by som si nájisť babu ale v tomto stave je to naozaj ťažké možno by to potom bolo lepšie... :/ Ďakujem za odpovede. Za prípadné gramatické chyby sa vopred ospravedlnujem.
Ak má niekto podobný problém a chcel by pokecať - patrik29@azet.sk

Iiiii

Ja som sa zbavil depresií tak, že som začal chodiť viac von na čerstvý vzduch. Dám si trochu pivka a je to ok.
Nič musím končiť, lebo musím ísť na veľkú potrebu.
Tak sa majte a držte mi palce!

Unhappy

Depresívnu náladu mám všade či už som doma,v škole alebo vonku... Na tom vôbec nezáleži... Ale ďakujem za typ.

xx1

Depka ktorá sa ti doma vráti bude možno tým prostredím, v ktorom si ju mal predtým než si začal proti nej bojovať. Skús doma niečo pomeniť. poprehadzovať nábytok, poprípadeniečo iné alebo sa doma zdržuj čo najmenej len na spanie pokiaľ to ide.