Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo si o tomto myslíte vy?

Príspevok v téme: Čo si o tomto myslíte vy?
mamradabacardi

Takže ahojte!
Neviem kde by som mala začať. No, mám 17 rokov a mám tri veľmi dobré kamošky, majú tiež 17 rokov. Sme proste taká skupinka a poznáme sa cca 6 rokov. Vieme o sebe takmer všetko, vždy sme tu boli pre seba všetky (zaujímavá veta :D ). No a vec je teraz taká, že všetky tieto tri kamošky sa teraz stretávajú s nejakými chalanmi (akože každá jedna sa stretáva s jedným, dajme tomu že sú to ich "chalani" ale ja a takí tí viac skúsení ľudia to nemôžu považovať za normálne plnohodotné vzťahy). Ano, aj ja sa stretávam s jedným chalanom, ale nehrotím to tak, že úplne kašlem na zvyšok mojich kamarátov/kamaratiek. Ale ony 3 hej. Úplne kašlú na mňa, na ostatných, na svoju rodinu najbližšiu a vlastne kašľu aj na seba navzájom. My štyri sme spolu neboli vonku veeeľmi dlho a priznám sa, chýba mi to. Vždy sme sa veľa nasmiali. No potom ony stretli tých svojich boyov. Najprv sme chodievali von taká väčšia partia že my štyri, naši chaloši a nejakí ďalší ľudia a išli sme si niekam sadnúť a tak. No a teraz už chodievame spolu von tak že proste každý jeden pár a ide niekam inam. A teraz vám vysvetlím prečo, čo ma vlastne tak štve na tom že sme sa takto rozpadli. Jedna moja kamoška ma chalana (20 r) takého, že je to maximálne sukničkár a proste tú moju kamošku núti aby sa s ním vyspala(ona má inak jediná ešte len 16 rokov) a jednoducho všetci vidia že keď mu ona dá, tak on sa na ňu potom okamžite vykašle. Spravil to tým predošlým dievčatám. Druhá moja kamoška má tiež 20 ročného chalana, ale poviem vám, to je úplné decko a vie to aj tá dotyčná, koľkokrát ona kvôli plakala tomu že sa správal jak maximálne nevyspelý jedinec a proste on stále aj pred ňou básní o ostatných dievčatách a ju to prirodzene hnevá, ale vždy keď ju on zavolá von , tak hneď s ním letí, aj keď som sa s ňou trebárs chcela stretnúť ja. A tá tretia kamoška, dobre, toto je taký ten lepší vzťah, ale tak kolujú tu nejaké fámy že ju ten chalan teraz nedávno podviedol. A prosím pekne, týchto chalanov stretli tak niekedy začiatkom júla a už sú proste namotané a zaslepené a úplne kašlú na dlhoročné priateľstvá a zabúdajú kto tu bol skôr. A jak som už sa zmienila , tak aj ja sa stretávam s jedným chalanom, poznám ho vyše roka ale nikdy by som kvôli nemu nezrušila plán na sobotu, že pôjdem proste s mojimi kamoškami na byt a mať dámsku jazdu.

kktkkt

si decko, nerieš pičoviny :D sa to ani nedá čítať : chaloši a podobne srance :D aj na mňa sa urazil ,,kamarát´´ že som radšej s frajerkou ako s ním :D neviem či chcel aby som mu vtáka fajčil alebo čo :D a to som býval s ním tak 2-3x do týždňa vonku :D ser na to, venuj sa priateľovi rodine a škole ... kamarátstva sú aj tak na pi*u, vždy ťa niekto ojebe :D

ANGEL-DEMON

tak si nájdi iné kamošky.... toto totiž robí väčšina zien.... aj dospelých nie len nejake deti 16 ročné...
akeho debila si vyberu takeho budu mať... staraj sa o svoj zivot... nerieš ten ich... ako si zariadia tak budu mať....