Poslali by ste na socialnej sieti ziadost o priatelstvo muzovi, ktory vas nepozna ale vam sa (z videnia) velmi paci a chceli by ste ho spoznat? Staci ked napisete ano alebo nie. Neviem, ci je to vhodne a ako to zoberie ten chlap... dik
Priatelstvo na soc.sieti - prosim vas nazor
Ak ťa tvoja prezývka "velminesmela" vystihuje, tak napísať mu cez internet, (resp. požiadať o priateľstvo, alebo skombinovať oboje) je pravdepodobne z tvojej strany jediná možnosť ako sa mu prihovoriť a upútať jeho pozornosť. Skús to. Nič za to nedáš a ako tu už niekto napísal, maximálne ti neodpovie.
Držím palce. Daj nám vedieť ako to dopadlo.
Mne ako "velminesmelému" by takáto správa dvihla náladu a potešilo by ma to. :)
Ja na spravy koho nemam v priateloch ani nereagujem a ani mi ich nezobrazuje. Asi to mam tak nastavene)) A zas ked ma niekto ziada o priatelstvo, tak si ho aspon pozriem zbezne, co je zac) vacsinou si nepridavam ludi, kt.osobne nepoznam, ale obcas rozhoduje aj profil,fotky,co zdielaju pisu ai
Jasné chápem, aj ja neodpovedám na žiadosti od ľudí, ktorí mi nič nehovoria a neviem, kto sú. Ale ja som to potom v druhom príspevku dovysvetľovala. Myslela som, že sa poznajú z videnia, lebo použila to slovíčko a pre mňa poznať sa z videnia s nejakým mužom znamená, že sa navzájom registrujeme, ja neviem napríklad keď chodím s autom na benzínku a obsluhujúci ma už pozná, vyjde von povie dobré ráno, ja odzdravím, spýta sa tak ako vždy, ja poviem že hej atď atď....a preto som nechápala aký je v tom rozdiel, keď on aj tak vie, kto ona je.
Pre mňa poznať sa z videnia neznamená, že vidím niekoho na ulici trikrát v živote a ten človek ani netuší, že existujem...a u nej to je zrejme tak a v tom prípade je naozaj lepšia tá správa
Ale čo a ako urobí, to už je na nej a je fajn, že to berie tak v pohodičke.
Ja neviem. Podľa mňa keď mu napíše mu bude jasné,že po ňom frčí. A čo by mu mala písať? Neviem si to celkom predstaviť
U mna by to bol rozdiel, pretoze ziadosti mam vela neprijatych na fb, pretoze chcem mat na nom len par priatelov. Namiesto toho v spravach mam kopec ludi, s ktorymi pisem/pisal som a nie sme priatelia na fb...
Takze radsej napisat obycajne ahoj ako poslat ziadost bez spravy...
Ankaa je v tom velky rozdiel
lebo ak posle ziadost a nepoznaju sa dobre bude to posobit vtieravo ale ak mu len napise spravu kde zacne nejakou zamienkou rozvija temu tak on sam tu ziadost posle jej mozno.
Alebo su budu len pisat bez priatelstva skryte.
Myslim si to iste co ti pise Anonym132.
Vzdy sa pytaj sama seba co chces, po com tuzis. Ponor sa do seba, svojho vnutra a rozhodni sa ty. Ked to tak budes citit, priam ta to vnutorne bude pozierat hnat chtic nieco urobit, tak to urob. S tou ziadostou ak to tak citis tak to proste urob a bud ju on prijme alebo nie. To bude vsak uz na nom. Ale ty sama za seba budes vediet, ze si urobila maximum a vsetko, co si citila a chcela urobit
Aha, tak on ťa vôbec nepozná, nevie, kto si..tak to by si mohla poslať tú žiadosť, to fakt nemáš čo pokaziť. Prepáč, zle som to pochopila, napísala si z videnia, tak som predpokladala, že sa aspoň registrujete navzájom, len neprebehla medzi vami žiadna bližšia komunikácia, preto som ti písala, že radšej naživo...
No vidíš a prišla si nato ,že nemáš čo stratiť ;) Čo najhoršie sa môže stať? Neodpíše ti ? Noačo. Lepšie ako sa potom spytovať ,že mohla som snim teraz byť alebo nie ? A čo najlepšie sa môže stať? Budete spolu ;) osobne si myslím ,že za pokus to stojí. Strach je iracionálny ,prekonaj ho
Ten muz ma vobec nepozna. Nechcem mu vypisovat. Podla mna je zaujimavy ale neznamena to. ze ho chcem hned balit. Skor som mu chcela poslat ziadost a ak by som sa mu aspon trosku zapacila, zaujala ho.. mozno by sa ozval on sam. Nechcem to nijako silit. Ak sa neozve, nic sa nedeje.