Som divná ?

Príspevok v téme: Som divná ?
Adriana18

Dobrý večer, mám 18 rokov a myslím si, že som divná. Ide o to, že neznášam nosiť sukne a šaty. Vždy si obliekam len džínsy, tričká, mikiny, a tenisky. Nepoužívam make-up, nemaľujem sa, obočie si netrhám, takmer vždy nosím vlasy v cope. Chôdzu nemám úplne ženskú. Myslím si, že som taký chlapčenský tip. Som divná ? Niektorí ľudia hovoria, že dievčatá, čo sa tak obliekajú sú bi/lesbičky. Ja som 100% hetero. Len mne proste tento štýl obliekania sedí a cítim sa v tom pohodlne. Čo si o tom myslíte ?

xx1

Si divná len z pohľadu iných. Nosíš to v čom sa cítiš dobre a to niektorých irituje. Skús sa sem tam obliekať aj tak ako iné dievčatá. Nie Väčšina ľudí teda skoro všetci sa obliekajú aby nevzbudzovali pozornosť tak ako sa zvykne. J e to pre teba až taký problém. Podľa toho že sa obliekaš po svbojom si myslím že sa aj nerada prispôsobuješ okoliu. či?

Iiiii

Ja ti to poviem ešte poetickejšie, aby si vedela, kde je Sever. Príbeh o tebe má dve verzie a príbeh o mne má tri verzie. V každej verzii, jedno v ktorej, si vyznela ty ako pi.a a ja ako ko.ot:-D
Ale beriem to pozitívne a všetkým mojim neprajníkom venujem túto pesničku:
www.youtube.com
Moje najobľúbenejšie tlačidlo na Facebooku je de-friending:-)))

Iiiii

Ľudia v dnešnej dobe stále podpichujú a ohovárajú, lebo nie sú spokojní so svojim životom. Čokoľvek človek spraví, tak vo všetkom vidia nejaké negatívum. Keď ti niečo povedia, tak im povedz fock you, otoč sa na päte a odíď.

Adriana18

liiiii - Vôbec nikoho nechcem provokovať, to by som si nedovolila. Len chcem vedieť vaše názory na takýchto ľudí. Opravujem sa. Ja si nemyslím, že som divná. Lenže keď mi pár ľudí povedalo, že sa mám obliekať viac dievčensky, lebo vyzerám divne... No ja im stále hovorím, že sa v tom cítim pohodlne a je to môj štýl. Len, vieš, keď ti to povie viac ľudí, tak to človeka trošku vytočí.

Iiiii

No, trochu divné to musí prísť aj tebe, keď si o tom založila túto tému:-) Nechceš ich tak trochu provokovať?

Najčítanejšie články