Poradte prosim ako znicit kozne ochorenie

Príspevok v téme: Poradte prosim ako znicit kozne ochorenie
fliacikova

Prosim poradte mi... uz cca 10 mesiacov sa nemozem zbavit kozneho ochorenia. Kozna lekarka povedala, ze je to pytiriaza. Predpisala mi kortikoidy aj lieky proti alergii. Kortikoidy sice pomozu, avsak vzdy len docasne, fliaciky sa mi vzdy vratia. Nechcem sa s nimi ani stale mazat. Len ked je to akutne zhorsene potieram chvilu, fliaciky sa stiahnu, avsak ked prestanem natierat su spat... uz neviem, co by som na ne vyskusala. Poradte mi, co vam pomohlo na kozne choroby. Ako ste sa ich zbavili. Ci uz nieco na vnutorne pouzitie alebo vonkajsie. Dik.

ANGEL-DEMON

no proste natierať denne..
ja už mam nalepku atopik do konca života...
ale takmer denne sa kremujem po každom umyvaní..
o rukach ani nehovorim to bol moj najväčši problem vždy takže niekolko krat denne vazelinou z DM nechtikovou, ked idem von tak riadne , ´či je leto či zima...

Kycera

Tiež Ti odporúčam alternatívu, a síce ajurvédu. Mám známu, kt. takéto vyšetrenie odhalilo alergiu na mliečne výrobky, kt. boli spúšťačom tohto ochorenia.

Karolkoko

Môžu to byť parazity. Choď k niekomu kto sa venuje alternatívnej medicíne. To Ti zistia. Mne to zistili a dajú Ti na to masť a kadečo. Mne to pomohlo no nie na 100 percent. Ale pomohlo.