Ahojte. Dnes sa mi stalo niečo a rada by som chcela vedieť či by ste mi vedeli poradiť čo to so mňou asi deje. Tak štvrť hodinu pred budíkom dom sa zobudila na zvláštny pocit otvorila som oči a tak sa mi zatočila hlava že ani som nevedela či mám oči zavrieť alebo si ich nechať otvorené. Muž mi doniesol pohár vody ktorú som ihneď vypila a popri točenì hlavy ma ešte napína ale inak som nezvracala. Pomaly som potom vstala z postele a po káve mi bolo lepšie. Lenže počas dňa v práci mi bolo celý deň zle aj mierne bolesti hlavy sa pridružili. Tlak mám raz hore raz dole t.z 125/95 a raz 110/70. Od poobedia sa mi hlava netočì ale je mi zvláštne nejaký taký čudný tlak v hlave a v očiach cítim. O čo by sa mohlo jednať a čo by mi pomohlo? Viete mi poradiť?
Čo to so mňou deje?!
Urcite k obvodnej lekarke. Nerozumiem, preco vahate. Doma mozte mat napr. aj nespravne fungujuci tlakomer.
Pravdepodobne sa asi bude bolieť hlava, ale skôr asi nie a tiež by si mala vyhľadať lekársku pomoc.
Ja, ráno, keď neviem, čí mám alebo nemám otvoriť oči, tak to robím tak, že jedno oko mám otvorené a to druhé zatvorené a presne po 15 minútach to vystriedam. Dá sa dobre dospať aj s jedným zatvoreným okom.
Choď k doktoke ;)