Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam mu napisat a opytat sa ho?

Príspevok v téme: Mam mu napisat a opytat sa ho?
Capria

Ahojte. Podala som si jeden inzerat. Mala som tam aj fotografiu. Prihlasilo sa mi dost vela muzov. No najviac ma oslovil jeden z nich. Obaja zijeme v BA,ale obaja pochadzame z jedneho kraja,dokonca rovnakeho okresu,nase rodiska su od seba vzdialene iba par kilometrov. Velmi sme si sadli. Pisali sme si cez maily,vymenili sme si fotografie (ako zena som sa mu velmi pacila,stale mi pisal,ozyval sa mi,navrhoval mi stretnutie,obaval sa,ze sa nebude pacit on mne). Potom sme uz spolu komunikovali vyhradne cez mobil. Chcel sa so mnou stretnut cim-skor. Dohodli sme sa tento tyzden na utorok. Este v pondelok rano sme si spolu pisali ako vzdy,potom vsak nastalo ticho. Bolo mi to podozrive. Lebo cez vikend,ked som sa mu iba par hodin neozyvala (bola som kamaratke vinsovat narodeniny),tak uz panikaril,ze som si to zrejme rozmyslela a nechcem ho.. Vecer som sa ho preto opytala,ci je v poriadku? Odpisal mi,ze ani nie,nieco sa stalo a nevie,co ma robit..
Napisala som mu,ze je mi to luto a ci mu mozem nejako pomoct? Podakoval sa s tym,ze toto si musi vyriesit on sam.
No a potom mi utorok doobeda poslal sms v tomto zneni:
Ahoj Capria, dlzim ti jedno vysvetlenie... vcera mi napisala moja byvala priatelka, ze ju to vsetko mrzi a chcela by vsetko vratit... preto som bol v rozpakoch a neozval sa... kedze mi stale nie je lahostajna, tak som rozhodol, ze to este risknem... prepac... si skvela zena a prajem ti vsetko dobre ;-)

Ja som na to nereagovala. Citila som hned,ze je to klamstvo. Proste som to vnutorne vedela,ze ma klame. Vcera som sa prihlasila na tu zoznamku a videla som,ze bol v ten den aktivny. Ze tam bol. To iste aj dnes.

Viete. Uz ho neriesim. Ale vnutorne mam nezodpovedane otazky. Ak je totiz chyba na mojej strane,alebo som urobila cokolvek zle,chcela by som to vediet. Aby som sa pripadnych chyb vyvarovala do buducnosti. Mam sa ho preto opytat narovinu,preco urobil co urobil? Viem,ze ta sms je klamstvo. A dalej,keby bola pravda,co mi napisal,tak by sa denne neprihlasoval na tu zoznamku,aj by si zrusil svoj inzerat,ktory tam ma. Ale kedze tam denne chodi,hlada dalej.
Mrzi ma sice,ze toto urobil pred nasim stretnutim,ale respektujem jeho rozhodnutie. Ale ak som spravila niekde nejaku chybu,chcela by som o nej vediet,aby som sa jej do buducnosti vyvarovala. Myslite,ze ma zmysel mu napisat a spyat sa ho na to? Lebo naozaj netusim,co sa mohlo stat. Pacila som sa mu,vypisoval mi do noci,stale,mal velky zaujem o mna a potom 24.h do stretnutia urobil toto?

Capria

Dakujem ti Messje. Si velmi mila. Bodaj by to bola pravda. Mam 40.rokov a iba mi je luto,ze mam v sebe vela lasky a nemam ju komu darovat,dat. Nie som zly clovek,nie som ani hlupa,ani nepekna. Kazdy ma vnima ako stastnu,spokojnu,vzdy ma iba vysmiatu vidia. Len ta samota...

Messje

Capria
Si fakt rozumna baba...ty sa vo svete nestratis.Vies si poradit s vecami a vies ich vyriesit tak aby to nebolelo ...pretoze pouzivas rozum.
Proste si si to v oboch situaciach ci uz s nim ci s adminom vyriesila diplomaticky.Teraz si ty na koni a hlupak si bucha hlavu o stenu ako naletel .
Pockaj si na normalneho muza...nesil nic.Teba len tak lahko niekto neoklame.Stoji to za to cakanie.
Prajem ti všetko dobre do zivota Capria

Capria

Dobry vecer. Takze uz celu zalezitost neriesim. Je to za mnou. Bodku za vsetkym urobil dnes podvecer administrator stranky,ked som mu poobede napisala mail,ze mi s dotycnyn muzom zmizla cela nasa vcerajsia korespondencia. Administrator mi odpisal: Dobry den. Uzivatel ---- zrusil svou registraci a tim bylo smazano vse, co se jej na strankach tykalo. Tomas.
Takze pochopil,ze som to bola ja. Aj tak dobre. Radsej sama ako s neserioznym klamarom

Capria

Dobry vecer. Takze uz celu zalezitost neriesim. Je to za mnou. Bodku za vsetkym urobil dnes podvecer administrator stranky,ked som mu poobede napisala mail,ze mi s dotycnyn muzom zmizla cela nasa vcerajsia korespondencia. Administrator mi odpisal: Dobry den. Uzivatel ---- zrusil svou registraci a tim bylo smazano vse, co se jej na strankach tykalo. Tomas.
Takze pochopil,ze som to bola ja. Aj tak dobre. Radsej sama ako s neserioznym klamarom

kafe

*tohto :D úplne skvelo píšem
A Capria, si naozaj rozumná baba. Uvoľni sa trochu. Nepotrebuješ vedieť AKO, KDE stretnúť hodnotného chlapa. To je naozaj vedľajšie. Príde k tomu tak a vtedy, keď budeš jednoducho presvedčená, že sa to DÁ. Život to zariadi podľa toho, čomu veríš, čo cítiš.. napíš si to niekde (na zrkadlo, do kalendára) ako svoju mantru: "Viem že tam vonku je skvelý chlap, čo hľadá ženu ako som ja. A život nájde spôsob, ako nás dať dohromady." Druhá vec je, aby si nedepkovala. Máš prácu, aktivity, priateľov - vychutnávaj si to, váž si to, ďakuj za pekné okamihy, TEŠ SA zo života. Si zdravá, rodičia sú v poriadku, darí sa ti... to je veľa vecí za ktoré môžeš denne ďakovať. Dáš to. Neboj sa. Radosť je veľmi "lepkavá", ani nebudeš vedieť ako a vďaka nej si ťa niekto všimne, ako keby si žiarila. Napĺňaj seba, svoje vnútro alebo druhých radosťou.

Aj tento týpek to dal: www.youtube.com
Má manželku a tuším druhé dieťa. Zvládol to on, zvládneš to i ty :)

tarapaca

lilgirl akoze aj na toho ota tipujes, ze hlada dobrodruzstvo? ja by som ho podla fotky zaradila medzi snad jedineho :) normalneho co som si vcera len tak prezrela.
asi mas pravdu, tie znenia textov, vsak to prehliadka cvokov
takze aj na badoo takito cudaci?

kafe

Nemusel ti klamať vôbec. Len má asi nejaké svoje "tiky", chyby, nespracované veci v sebe a nedá sa s ním skontaktovať a fungovať nejak vo vzťahu už asi vôbec nie. Takže čo sa stalo hoď za hlavu, nestojí to za toľko energie, ktorú tomu venuješ.

Aj ja som niekoľkokrát šliapla vedľa. Nie iba raz. A prešla som od vyrevovania do vankúša, cez analyzovanie čo robím zle až po, nič sa nedeje, asi neni až taký skvelý ako sa zdal. Ide sa ďalej.

Hlavu hore dievča. Poňúraj sa v tých odozvách čo ešte máš a vyber si druhého najsamlepšieho :) čo ťa nejak zaujal. Tochto týpka už nerieš.