Duchovna pricina chorob - AKNE

Príspevok v téme: Duchovna pricina chorob - AKNE
Forever young

Zdravim Vas ludkovia. Kedze sa mi stale nepodarilo vyriesit problem s problematickou pokozkou som sa dostala k cinskej medicine. Skopirujem Vam tu text z jednej stranky a chcela by som vediet, ci ste sa v tom nasli. Ja som sa v tom nasla skoro na 100%. Tak by som Vas poprosila o nazory. Pripadne, ked mate niekto skusenosti s takymto sposobom liecby, potesili by ma Vase pribehy, pripadne ake doplnky vyzivy atd ste brali.

Základnou príčinou uhrovitosti je nespokojnosť so sebou, so svojím zovňajškom. Akné a hnisavé vyrážky sa väčšinou objavujú v období puberty, kedy sa chlapci aj dievčatá začnú veľmi zaoberať svojím vzhľadom a príťažlivosťou. V tomto období sa akékoľvek odmietanie sebe samého a nespokojnosť so sebou okamžite odrazí na tvári.

Koľko sa len mladí natrápia, aby zakryli svoje nedostatky a zlepšili svoj vzhľad! Nepríjemné vyrážky sú pre nich lekciou lásky k sebe samým. S pomocou tohto „ochorenia“ sa učia prijímať seba a svoju sexualitu takú, aká je.

Život mladého človeka začína ovládať nová, doteraz nepoznaná energia. Hľadá si svoj prejav, a zároveň je tlakom spoločnosti a kultúry potláčaná. V tomto období je veľmi dôležitá podpora dospelých.

V období pohlavného dospievania začínajú aktívne pracovať tukové žľazy. Akné vzniká tak, že sa póry upchajú a neskôr zapália. Preto je dôležité očistiť si vedomie aj podvedomie od „špinavých“ a „zapálených“ myšlienok vo vzťahu k opačnému pohlaviu a k sexu. Musíte byť otvorený voči novým veciam vo vašom živote. Musíte sa upokojiť a prijať sexualitu ako prirodzenú silu. Všetko má svoj čas.

Duchovná príčina ochorenia podľa L.Hayovej je v odmietaní samého seba a odpor voči sebe.
Pozitívne tvrdenie na odstránenie ochorenia - som stelesnenie života, ktorý pochádza od Boha. Teším sa zo svojej sexuality a z toho, akým som úžasným človekom, mám sa rád.

Knihy od L.L Hayovej

Vredy, hnisavé vyrážky

Rôzne hnisavé vyrážky, vriedky aj veľké vredy sú potlačeným silným hnevom, ktorý sa derie na povrch. Doslova v nás „vrie“ a „kypí“ zlosť.

Nedávno som prišiel na návštevu k priateľovi a jeho žena mala na pravom líci obrovský vred. Keďže poznajú môj prístup, hneď sa ma opýtala: „Povedz, s čím to môže súvisieť?“

„Vari nevieš? Na koho si sa v poslednej dobe hnevala?“

„Akože na koho?“ odpovedala mi. „Samozrejme, že na muža.“

Text z knihy Vnútorné príčiny chorôb – Valerij Sinelnikov – vydavateľstvo Eugenika

Ďalšie knihy od Valerija Sinelnikova

Akné dospívajících

Průměrný podíl příčin: 5% dědičnost (karma), 70% duchovní vada, 15% výživa, 10% škodlivé vlivy prostředí.

Akné lidé odedávna správně spojují s probouzením sexuality. Proč probouzení k lásce vede k zošklivení kůže?Nově objevované je nečistě pojato.Lidský duch ještě neobjevil krásu a čistotu dokonalé lásky mezi mužem a ženou.Vnitřní čistota duše postiženého je zraňována špinavýmí představami.

Text z knihy Duchovní příčiny nemocí – Staněk Josef / Brzobohatá Jana – vydavateľstvo AGAPE

Tomas 12345

Nira :

Nuž ono to je tak že závisť a hnev človeka ničí a raz ho aj zničí. Závisť je na tomto svete zbytočná a neopodstatnená.

Nira

Ja som akne nikdy nemala a presne ani tie problemy s prijatim seba a sexuality atd. Ale tento rok som pocaz zimy mala velmi tazke obdobie hnev strasny aj sebalasku znovaziskat po porode atd. A teda na chrbte sa mi spravili hnisave bolave zapalene vredy.